MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • E-GAZETE
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • hastane bilgisi
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • E-Gazete
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Firma Rehberi
  • Seri İlanlar
Yeni İstiklal - Doğrunun Çatısı Hedefimiz İstiklalimiz
DOLAR16.8853
EURO17.8334
GR ALTIN992.10
ÇEYREK1632.3
Ankara
Yeni İstiklal - Doğrunun Çatısı Hedefimiz İstiklalimiz
Yeni İstiklal - Doğrunun Çatısı Hedefimiz İstiklalimiz
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

17. Uluslararası İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı açıldı.

Ana SayfaEkonomi17. Uluslararası İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı açıldı.
17. Uluslararası İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı açıldı.

Ağız ve diş sağlığı alanında en son teknoloji ürünlerin ve hizmetlerin sergilendiği IDEX İstanbul açıldı. Sektöre dair her türlü ürün ve hizmetin ...

26 Mayıs, 2022, Perşembe 18:16
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Ağız ve diş sağlığı alanında en son teknoloji ürünlerin ve hizmetlerin sergilendiği IDEX İstanbul açıldı. Sektöre dair her türlü ürün ve hizmetin sergilendiği fuara, daha ilk günde, çoğu yabancı olmak üzere 10 binin üzerinde sektör profesyoneli geldi.

Kendi alanında dünyanın en büyük 3 fuarından biri olan IDEX İstanbul - 17. Uluslararası İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı açıldı. İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuar, Avrupa, Afrika, Balkanlar, Körfez Ülkeleri, Bağımsız Devletler Topluluğu, Orta Doğu ülkeleri başta olmak üzere 100’e yakın ülkeden gelen alım gruplarını misafir ediyor. Pandemi nedeni ile iki yıldır düzenlenemeyen fuarın ilk 3 saatinde çoğu yabancı 10 binin üzerinde alıcı ziyaret etti. Kendi rekorunu kıran fuarda katılımcı ve ziyaretçiler arasında ciddi iş anlaşmaları imzalanıyor.

Ağız ve diş sağlığı alanında en son teknoloji ürünlerin ve hizmetlerin sergilendiği, dünya diş sektöründe Türk firmalarının öne çıkarılması hedefiyle organize edilen IDEX İstanbul, 30 bin metrekare alanda düzenleniyor. Fuarda, yeni nesil anestezi cihazlardan teknolojik dolgu tedavilerine, yeni nesil görüntüleme cihazlarından çocuklar ve yetişkinler için eğlence ile teknolojiyi bir arada sergileniyor.

“3 saatte 5 binin üzerinde yabancı geldi”

Fuarın daha ilk 3 saatinde 5 binin üzerinde yabancı alıcının geldiğini söyleyen CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, “Çok büyük bir organizasyona imza attık. DİŞSİAD ile iş birliğimiz sayesinde hayata geçirdiğimiz bu fuar, daha ilk gününden, Türkiye’deki tüm fuarlardan daha fazla yabancı alıcı ağırlayacağını gösterdi. DİŞSİAD ve CNR Holding’in özel ekibi sayesinde muhteşem bir fuar yaşıyoruz. Yabancı alıcıların bu kadar çok olmasındaki en büyük paylardan biri de BİG DATA - BIA özel ekibimize ait. 8 yabancı dile hakim 40 kişilik bu ekibimiz, özel oluşturduğumuz alıcı dataları ile aylar boyunca görüşmeler yaparak fuara özel olarak davet etti. Meyvelerini de çok güzel bir şekilde topluyoruz. Fuara yerli alım grupları da yoğun ilgi gösteriyor. Yabancı alıcılar, İlk 3 saatte fuara giriş yapan 10 bin ziyaretçinin önemli bir kısmını oluşturuyor. Bu fuar, ağız ve diş sağlığı sektörüne çok daha uzun yıllar hizmet edeceğimizin de kanıtıdır” dedi.

“Yıl sonuna kadar ihracat hedefimiz iki katına çıkacak”

Dental sektörün ekonomik hacimsel büyüklüğü 2022 yılsonu itibari ile 1 milyar dolar seviyelerine ulaşacağını dile getiren DİŞSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Uçar, “Sektörümüzün yerli üretim payı ise yüzde 25 seviyesine çıktı. Dışa bağımlılığa karşın yerli üretimin nasıl desteklenmesi gerektiği ve yerli üretimin geliştirilmesine yönelik çözüm önerileri getirmek için yoğun faaliyetlerimiz sürüyor. Bir önceki yıl IDEX İstanbul, 100 milyon dolarlık bir ticari hacim oluşturdu. Bu yıl en az 200 milyon dolarlık bir hedefimiz var” dedi.

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından, Diş Malzemeleri Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD) desteğiyle düzenlenen fuarın açılışına, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Yaşık, Türk Diş Hekimleri Birliği Genel Başkanı Ahmet Tarık İşmen ve İstanbul Umum Diş Protez Teknisyenleri ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Değerli katıldı.

Sektörün dünü, bugünü ve yarını ele alınıyor

Fuarda, uluslararası ünlü yerli ve yabancı akademisyenlerin konuk olduğu, sektörün dünü, bugünü ve yarınının ele alındığı sempozyum da düzenleniyor. IDEX İstanbul kapsamında 4 gün boyunca düzenlenecek sempozyum programlarında ağız ve diş sağlığındaki yenilik ve gelişmeler uygulamalı olarak ele alınıyor. Dünyanın en önemli akademisyen ve uzmanları sektör çalışanları ve öğrencilere sektördeki yenilikler hakkında bilgi veriyor.

Aralarında Prof. Dr. Esra Uzer Çelik’in “Başarılı Direkt Posterior Kompozit Rezin Restorasyonlar İçin Altın Standartlar”, Prof. Dr. Nazmiye Dönmez ve Doç. Dr. Mağrur Kazak’ın “Kemomekanik Çürük Uzaklaştırma… Geçmişten Günümüze” ve Dr. Rodrigo Reis “Dental Kompozitlerdeki Gerçek Yenilikler Nelerdir?” gibi başlıkların bulunduğu oturumlarda, 25’in üzerinde uzman akademisyen yer alıyor.

Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

Haberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı

Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

Yorum Yazın

NASA’dan 10 kentilyon dolarlık asteroit için beklenmedik karar
NASA’dan 10 kentilyon dolarlık asteroit için beklenmedik karar
Kripto çöküşü oyunculara yaradı: Ekran kartı fiyatları düşüyor
Kripto çöküşü oyunculara yaradı: Ekran kartı fiyatları düşüyor
Eski telefon alınır mı? Bir akıllı telefonun ömrü ne kadar?
Eski telefon alınır mı? Bir akıllı telefonun ömrü ne kadar?
NVIDIA’nın ucuz ekran kartı için son 3 gün!
NVIDIA’nın ucuz ekran kartı için son 3 gün!
TKP Konferansı tamamlandı: ‘2023 Yeniden’
TKP Konferansı tamamlandı: ‘2023 Yeniden’
Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı’ndan Kuşadası’nda Muhteşem Konser
Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı’ndan Kuşadası’nda Muhteşem Konser
Sokak Basketbolu Heyecanı Gölcük'te Başladı
Sokak Basketbolu Heyecanı Gölcük'te Başladı
Avcıoğlu-Korkmaz 3'te 3 Yaptı
Avcıoğlu-Korkmaz 3'te 3 Yaptı
Samsung, devasa oyuncu monitörünü satışa sunuyor!
Samsung, devasa oyuncu monitörünü satışa sunuyor!
“Mavi Vatan’ın bir damlası için savaşırız!”
“Mavi Vatan’ın bir damlası için savaşırız!”
İnegölspor Ethem Ercan Pülgir ile anlaştı
İnegölspor Ethem Ercan Pülgir ile anlaştı
Bakan Yardımcısı Yavuz'dan Vali Şıldak'a ziyaret
Bakan Yardımcısı Yavuz'dan Vali Şıldak'a ziyaret
Sahipata spor salonu eylül ayında hizmette
Sahipata spor salonu eylül ayında hizmette
İBB'nin Genç Mucitleri mezun oldu
İBB'nin Genç Mucitleri mezun oldu
NASA, Ay’a çıkış için gün sayıyor!
NASA, Ay’a çıkış için gün sayıyor!
ABB “Başkent’in Beş Beyazı”nı öğrencilerle buluşturuyor
ABB “Başkent’in Beş Beyazı”nı öğrencilerle buluşturuyor
Vali Şıldak’tan İbrahimce’ye özel ilgi
Vali Şıldak’tan İbrahimce’ye özel ilgi
Rob Gray TOFAŞ’ta
Rob Gray TOFAŞ’ta
Bursa Mudanya Kavşağı’nda çalışmalar hızlandı
Bursa Mudanya Kavşağı’nda çalışmalar hızlandı
Başkan Zeybek minibüs esnafıyla bir araya geldi
Başkan Zeybek minibüs esnafıyla bir araya geldi

Başka haber bulunmuyor!

Ankete Katılın
Yarın seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz [GÜNCEL]
Anketi OylaOyları Göster
Ekonomi

Kadınlar Keçmek’te Üretip Kazanç Sağlıyor

1000 liranın 'altın'a indi

Enerjisa Enerji CEO’su Murat Pınar’dan Portekiz’de küresel iş birliği çağrısı

Yıldız Holding ile Helal Akreditasyon Kurumu yetkilileri bir araya geldi

Bizi Takip Edin
Twitter
Yeni İstiklal - Doğrunun Çatısı Hedefimiz İstiklalimiz
KünyeGizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebihastane bilgisiRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

| Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle