MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Aşk-ı Memnu’nun Cemilesi MAG’a konuştu

Ana SayfaHaberlerAşk-ı Memnu’nun Cemilesi MAG’a konuştu
Aşk-ı Memnu’nun Cemilesi MAG’a konuştu

Döneminin efsane dizisi Aşk-ı Memnu’nun Cemile karakterine hayat veren Pelin Ermiş, son zamanlarda hem güzelliğiyle hem de “Bir İhtimal Daha Var” adlı muhteşem oyunla adından söz ettiriyor. Mesleğine olan aşkının nasıl başladığını paylaşan Pelin Ermiş, anılarını ve ilgi alanlarını MAG Temmuz sayısında anlattı.

11 July, 2023, Tuesday 16:47
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

”Aşk-ı Memnu ne diziydi ama! Okuldan mezun olduktan sonraki ilk profesyonel işimdi.” diyen güzel oyuncu efsane dizi Aşk-ı Memnu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu ”Okurken de oynadığım birkaç dizi olmuştu. Onlar fragmanmış tabii... Oldukça öğreticiydi o zamanlar. Set, kamera, bir sahneyi bir sürü açıdan oynamak, devamlılık, gerçek mekân, karakterler, hikâye, evin içi yangın yeri gibi, çatışmalı bir sürü sahne; harika bir deneyimdi! Bir sürü şey öğrenmiştim, kendimi keşfediyordum yeniden ve başka şekillerde. Hilal Saral, sahiciliği çok iyi yaşatan bir yönetmendi. Hep beraber yaşıyorduk keyifle, pek güzel kıymetli günlerdi. Şimdiyle kıyaslayınca tabii ki farklar görüyorum. Bir kere o zaman, Instagram, Twitter yok daha. Olsa neler olurdu kim bilir? Bana bu dönem daha karışık geliyor; o dönem yalındı, süssüzdü.”

Hayatının dönüm noktası ile ilgili de önemli açıklamalarda bulunan Pelin Ermiş ”İzmirliyim ben. İstanbul’da okumak çok istedim.  İstanbul’a karşı hep bir özel ilgim vardı. Kaotik, mistik, büyülü geliyordu bana İstanbul. “Süper Baba” dizisi, İstanbul, kızın oyunculuk okuma sevdası beni çok etkilemişti. Gözlerim dolu dolu izliyordum. O yüzden İstanbul’a gelmek, burada okumak çok istemiştim. Müjdat Gezen Konservatuarını kazanmak, hayatımın dönüm noktasıydı. O tatlı köşkte, çocukluğumdan beri beni çeken İstanbul’da oyunculuk okumak paha biçilmezdi. Ne mutlu” dedi. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Haberler

Neden Herkes SMILE Lazer’i Konuşuyor? Göz Tedavisinde Sessiz Bir Devrim mi Yaşanıyor?

Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları, Çocuk Kitabı Serileri ile Minik Okurlarına Geniş Bir Külliyat Sunuyor

Yerden Isıtmada Konforun Modern Yüzü: Karbon Isıtıcı Film ile Tanışın

İzmir’de Boşanma Davalarında En İyi Avukat Önerisi

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle