
ANKARA (İGFA) - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Beyaz Reform" paylaşımında bulundu.
Hekimlerin hastalarla yeterince ilgilenebilmesi, hekimlik kararlarını daha sağlıklı koşullarda vermesi açısından, kısa sürede çok hasta bakılmasını sakıncalı bulduklarını vurgulayan Bakan Koca, paylaşımında, "Bilinen nedenlerle artan hasta talebi içinse mesai sonrası, teşvikle, isteğe bağlı hasta kabulünü mümkün hale getirdik. Mesai sonrası hekim isteğine bağlı hasta kabulü başladı" ifadelerini kullandı.
https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1579127504430039042
Bakan Koca, "beyaz reform" paylaşımlarında, "10 Dakika. MHRS daha kısa arayla randevu vermez.", "Gelmeyeceğiniz randevuyu iptal edin", "Yedek randevulara izin verildi" başlıklarının da detaylarına yer verdi.
Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı
Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
Yorum Yazın