MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Bergama’daki Engelli Çocuklar Ilıca Sosyal Tesisleri’nde Buluştu

Ana SayfaHaberlerBergama’daki Engelli Çocuklar Ilıca Sosyal Tesisleri’nde Buluştu
Bergama’daki Engelli Çocuklar Ilıca Sosyal Tesisleri’nde Buluştu

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, Bergama Belediyesi Kleopatra Güzellik Ilıcası Sosyal Tesisleri’nde etkinlikler düzenlendi. Engelsiz kent olma hedefiyle çalışmalar yürüten Bergama Belediye Başkanı Prof. Dr. Tanju ÇELİK, özel eğitim gören öğrenci ve bireylerle bir araya geldi.

03 December, 2024, Tuesday 21:30
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

“EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİK”

Bergama Belediyesi Ilıca Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen, engelli çocuklar ve aileler ile engelli bireylerin katıldığı etkinlikte konuşma yapan Başkan ÇELİK; ömrün bir bütün olduğunu belirttikten sonra “Aslında içimizdeki en büyük engelin sevgisizlik olduğunu görüyoruz. Eğer içimizde sevgi olursa bütün engeller aşılmaya başlanır. Fiziki ve ruhi engellerin hepsi açılmaya başlanır.” dedi.

“HAYATA POZİTİF BAKARSAK ENGELLERİ DE AŞABİLİRİZ”

Hayata bakış açısının çok önemli olduğunu belirten ÇELİK; “Hayatımıza pozitif bakarsak bilin ki engelleri aşmaya başlarız. Daha anne karnında başlayabilen engellilik hayat sürdüğü müddetçe devam ediyor. Çocuk doğduktan sonra engelliyse sadece anneden kaynaklı olmadığının bilinmesi, babanın anneyle eşgüdüm içerisinde bu engelleri aşabilmesi çok önemli. Anne ile babalar omuz omuza verirse engeller de aşılmaya başlanır. Fiziki engeller tıbbi tedaviyle engellenebilir veya yaşam tarzıyla daha hafif hale getirilebilir fakat ruhi engel çok önemlidir. Hayatımızdaki ruhi engelleri kaldırmamız gerekir, bu da ancak pozitif bakış açısıyla mümkün” dedi.

 

Bergama’daki özel öğrenim merkezi öğrencilerinin katıldığı programda eğlence dolu anlar yaşandı. Bergama Belediye Başkanı Prof. Dr. Tanju ÇELİK ile bol bol sohbet eden çocuklar yemeğin ardından canlı müzik eşliğinde dans ederek eğlendiler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Haberler

Neden Herkes SMILE Lazer’i Konuşuyor? Göz Tedavisinde Sessiz Bir Devrim mi Yaşanıyor?

Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları, Çocuk Kitabı Serileri ile Minik Okurlarına Geniş Bir Külliyat Sunuyor

Yerden Isıtmada Konforun Modern Yüzü: Karbon Isıtıcı Film ile Tanışın

İzmir’de Boşanma Davalarında En İyi Avukat Önerisi

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle