MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Bursa'da 'editör ve yazarlar'a akademik belge

Ana SayfaHaberlerBursa'da 'editör ve yazarlar'a akademik belge
Bursa'da 'editör ve yazarlar'a akademik belge

Bursa’nın kültür-sanat hayatına renk katan etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi’nin Edebiyat ve Düşünce Akademisi ile Editörlük ve ...

14 June, 2022, Tuesday 18:04
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Bursa’nın kültür-sanat hayatına renk katan etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi’nin Edebiyat ve Düşünce Akademisi ile Editörlük ve Yazarlık Akademisi programları ‘Katılım Belgesi’ töreni ile son buldu.

BURSA (İGFA) - Türk Dünyası Kültür Başkenti seçilen Bursa, 2022 yılını yoğun programlarla geçiriyor. Kültür-sanat faaliyetleriyle şehir hayatına önemli katkılar sunan Büyükşehir Belediyesi, Bursalıları edebiyat ve düşünce insanlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

12 Şubat 2022’de başlayan Bursa Edebiyat ve Düşünce Akademisi programı kapsamında; Prof. Dr. Süleyman Uludağ, Senail Özkan, Hüseyin Rahmi Göktaş, Prof. Dr. Yılmaz Daşcıoğlu, Doç. Dr. Turgay Anar, Prof. Dr. Mehmet Fatih Birgül, Prof. Dr. Mehmet Samsakçı, Dr. Özgür Taburoğlu, Nevzat Çalıkuşu, Zeki Bulduk, Prof. Dr. Nesrin Karaca ve Prof. Dr. Ömer Türker ağırlandı.

Editörlük ve Yazarlık Akademisi ise şair ve yazar Ali Ayçil yönetiminde gerçekleşti. Akademi, “Editör olmak isteyenler nasıl bir yol izlemeli, iyi bir editör hangi özelliklere sahip olmalı, editör gözüyle nitelikli yazı veya kitabın özellikleri nelerdir, editör yazıyı veya kitabı nasıl ele alır, yazı yazmanın püf noktaları nelerdir?” şeklindeki sorular ekseninde devam etti. Prof. Dr. Ali Utku, Ömer Erdem, Furkan Çalışkan, Hamdi Akyol, Mehmet Erte, Prof. Dr. İsmail Kara, Beşir Ayvazoğlu, Selahattin Özpalabıyıklar, Fahri Aral, Güray Süngü, Sabri Koz ve Melike Günyüz, 12 haftalık programın ayrı ayrı misafiri oldu.

Hem Editörlük ve Yazarlık Akademisi hem de Edebiyat ve Düşünce Akademisi programlarına düzenli devam edenlere ‘Katılım Belgesi’ verileceği duyurulmuştu. Buna istinaden 12 hafta sonunda Edebiyat ve Düşünce Akademisi’ne sürekli katılım sağlayan 25 kişi ile Editörlük ve Yazarlık Akademisi’ne sürekli katılım sağlayan 80 kişiye sertifikaları törenle verildi.

Sertifika törenine iştirak eden Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fethi Yıldız, katılımcılarla bir süre sohbet etti.

Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı

Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

EditörAkademisiProf. Dr.KatılımBursa
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Haberler

Modern Ofislerde Sessizlik ve Verimlilik: Akustik Çözümler Ön Plana Çıkıyor

İzmir’de Avukat Seçerken Dikkat Edilecekler

İlk Kez Av Tüfeği Alacakların Bilmesi Gereken 5 Yasal Zorunluluk

Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları’ndan 23 Nisan Haftasında Çocuklara Özel Kampanya

Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle