
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, okul ziyaretleri kapsamında Kepez Özel Eğitim Meslek Okulu, Ali Ağaoğlu Anaokulu ve Ali Ağaoğlu Özel Eğitim Anaokulu’nu ziyaret etti.
ÇANAKKALE (İGFA) - Ziyaret ve incelemeleri sırasında Kepez Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Recep Girgin, Ali Ağaoğlu Anaokulu Müdürü Ayfer İşçen ve Ali Ağaoğlu Özel Eğitim Anaokulu Müdürü Nüket Yılmaz ile görüşen Vali İlhami Aktaş, okullarda yapılan eğitim öğretim çalışmaları ile okulların genel durumları hakkında bilgi aldı.
Ziyaret edilen okulların dersliklerini gezerek öğrencilerle yakından ilgilenen Vali İlhami Aktaş, öğrencilere derslerine iyi çalışmaları yönünde tavsiyelerde bulundu.
Öğretmenlerle de bir süre görüşen Vali İlhami Aktaş, öğretmenlere çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Vali İlhami Aktaş’a ziyaretleri sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz eşlik etti.
Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı
Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın