Çene hatları, genetik etkenler, kilo alma ya da dış etkenler nedeni ile şekilsiz olabilmektedir. Bu gibi durumlarda çene dolgusu ile çene kısmına dolgu yapılarak daha keskin hatlara sahip olan bir görüntü elde edilmektedir.
Çene (Jawline) Dolgu Nedir?
Çene dolgusu ile çene hattının daha göz alıcı ve keskin bir şekilde görünmesi sağlanmaktadır. İşlem sonrasında çene hatları daha belirgin olmaktadır ve kişilerin yüz ifadeleri değişmektedir. Bu şekilde daha genç görünen bir yüz çehresi elde edilmektedir.
Çene Dolgusu Nasıl Uygulanır?
İlk olarak kişilerin işlem sırasında acı hissetmemesi için lokal anestezik bir krem uygulanır. Kremin etkisini göstermesi beklendikten sonra jawline dolgu işlemine başlanır. Özel olarak seçilmiş olan dolgu maddesi cilt altına enjekte edilir ve bu şekilde çene şekillendirilir.
Neden Çene Dolgusu Yapılır?
Çene dolgusu yaptırmak isteyenlerin birçoğu yüz şeklinin daha keskin ve daha kozmetik bir şekilde olmasını istemektedir. Bu tarz bir görünüm ancak jawline dolgu ile elde edilmektedir. Ayrıca bu işlem diğer estetik işlemlere oranla daha uygun fiyatlara yapılmaktadır.
Jawline Çene Dolgusunun Avantajları Nelerdir?
Jawline dolgusu yaptırmanın en büyük avantajı yüz hatlarının daha belirgin hale gelmesidir. Kişilerin isteklerine göre yapılan jawline dolgu işleminden sonra çene kısmı daha kozmetik bir görünüme sahip olmaktadır. Çene ucu daha belirgin olmaktadır ve çenenin çevresindeki kırışıklar düzelmektedir.
Badem Göz Estetiği Nedir?
Günümüzde oldukça popüler bir estetik işlem olan badem göz tekniği ile gözler tıpkı bir badem şekline getirilmektedir. Birçok kişi badem göz estetiği yaptırmak için tedavi olmaktadır. İşlem sonunda kişilerin gözleri tıpkı bir badem gibi şekillenmektedir.
En iyi Badem Göz Estetiği Teknikleri Nelerdir?
Badem göz estetiği tekniği için belirli yöntemler bulunmaktadır. Bunlar göz kenarından açılan minimal kesikler, ip askılama ve temprol kesiktir. Bu teknikler ile badem göz estetiği kolay bir şekilde yapılmaktadır. Sizin için en iyi ve en faydalı tekniği hekiminiz seçecektir.
Ameliyat Öncesi Neler Yapılmalı?
Ameliyat öncesinde dikkatli olmanız gereken durumlar ile ilgili hekiminiz sizi bilgilendirecektir. Genel olarak badem göz estetiği için kullanılacak anestezi yöntemine göre kişiler işleme aç ya da tok bir şekilde gelmektedir. Lokal anestezide kişilerin aç olmasına gerek yoktur ancak genel anestezide kişilerin işlemden 8 saat öncesine kadar aç olması gerekmektedir.
Kaş Kaldırma İşlemi Nedir? Neden Sarkar?
Kaşlar genel olarak dış etkenlere, yaşa ve genetik faktörlere bağlı olarak sarkmaktadır ya da düşmektedir. Bu gibi durumlarda kaş kaldırma işlemi en çok tercih edilen tedavi yöntemleri arasındadır. Kişiler basit kaş kaldırma işlemleri ile eski kaşlarına sahip olabilmektedir.
Kaş Kaldırma Kimlere Yapılır?
Bu işlem kaşları düşük ve sarkın olan herkese yapılabilmektedir. Özellikle ileri yaşlarda olan kişiler kaşlarının düşmesinden şikayetçi olduğu için kaş kaldırma işlemine başvurmaktadır.
Kaş Kaldırma Nedir? Kaş Kaldırma Yöntemleri Nelerdir?
Kaş kaldırmanın çeşitli yöntemleri bulunmaktadır ve kişilerdeki kaş düşüklüğüne göre de teknikler değişmektedir. Genel olarak cerrahi olan ve olmayan olarak iki farklı kaş kaldırma yöntemi bulunmaktadır. Kullanılacak yöntem hekim tarafından belirlenmektedir.
Ameliyatsız Kaş Kaldırma Teknikleri
Ameliyatsız kaş kaldırma teknikleri botoks, iple kaş kaldırma, dolgu, fokus ultrason ve fraksiyonel radyo frekans olarak sıralanmaktadır. Bu kaş kaldırma işlemleri ameliyatsız şekilde yapılmaktadır. İşlem sonrasında kişiler kısa bir süre içerisinde günlük hayatlarına geri dönebilmektedir. Bu neden ameliyatsız yöntemler daha fazla tercih edilmektedir.
Yorum Yazın