Elektrikten doğalgaza, birçok kalemde etkisini gösteren zam yağmuruna tepkiler dinmek bilmiyor. CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, zamlı elektrik faturalarına tepki gösterdi. Özkoç’un paylaşımı şöyle:
"AKP, zamlı faturaları göndermeye başladı. En küçük aileye 300-500 TL arası elektrik faturası geliyor. Bin TL fatura gelen evler var. Doğal gaz, kirada artış sürüyor. Marketler cep yakıyor. Türkiye'de tek Saray'dakilerin keyfi yerinde. Böyle gitmez! Hemen seçim!
https://twitter.com/enginozkoc/status/1482665662023622660
Cumhurbaşkanlığı’na bağlı saraylar için 2022 yılında 470 milyon lira para harcanacak. Paralar milletin cebinden çıkıyor. İsrafa son vereceğiz!
2021 yılının genelinde meslekten ve sicilden terkinini yaparak iflas eden esnaf sayısı en az 101 bin 750 olarak kayıtlara geçti. Esnaflarımızın dertlerini biliyoruz. CHP yönetiminde esnaf bakanlığı kurulacak. Esnaflarımızın dertlerine derman olacağız!”
https://twitter.com/enginozkoc/status/1482627332871528451
Haberi Kaynağından oku: Cumhuriyet
Not : Bu haber CUMHURİYET internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın