MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Dijital Çağda Aile Sempoyomu

Ana SayfaTeknolojiDijital Çağda Aile Sempoyomu
Dijital Çağda Aile Sempoyomu

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN AÇILIŞINI YAPACAĞI BEKLENEN AİLE SEMPOZYUMU BAŞLIYOR. İstanbul Aile Vakfı “Dijital Çağda Aile” ana temalı ...

29 April, 2022, Friday 11:00
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN AÇILIŞINI YAPACAĞI BEKLENEN AİLE SEMPOZYUMU BAŞLIYOR.

İstanbul Aile Vakfı “Dijital Çağda Aile” ana temalı Uluslararası Aile Sempozyumunu düzenliyor. İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek sempozyumun açılış konuşmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapması bekleniyor.

İstanbul Aile Vakfı, kuruluşunun üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen bu zamanı verimli kullanarak yoğun bir hazırlık döneminden sonra “Dijital Çağda Aile” ana temalı Uluslararası Aile Sempozyumunu düzenliyor. Sempozyum, ailenin söylem, bilinç ve kurum olarak yaşadığı sorunları, değişimleri ve yenilikleri tartışmayı; bu konuda geleceğe yönelik karar alıcılara ve ihtiyaç duyulan bilgi ve düşüncenin üretimine katkı sağlamayı amaçlıyor.

AÇILIŞ KONUŞMASI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN

Türkiye, ABD, Endonezya, Kanada, Mısır, Fransa ve Azerbaycan’dan alanında uzman akademisyenlerin bildiri sunacakları program iki gün sürecek. Toplam beş oturumdan oluşacak sempozyumun açılış konuşmasın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapması bekleniyor.

İstanbul Aile Vakfı, aile dostu ekosistemi oluşturmayı, aile kurmayı ve korumayı teşvik eden bir iklimin oluşmasına katkı sağlamayı, değer katmayı, geniş aileyi teşvik etmeyi, aile içi iletişim ve aileler arası etkileşimin güçlendirilmesi için eğitim ve bilinçlendirme faaliyetleri yürütmeyi, toplumsal meselelere aile merkezli çözümler üretmeyi ve aile konulu bilimsel çalışmaları desteklemeyi hedefliyor.

İstanbul Aile Vakfı’nın düzenlediği I. Uluslararası Aile Sempozyumu, alanında uzman pek çok ismin katılımıyla 14-15 Mayıs tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. “Aile politikaları, Göç, Medya, Cinsiyet Tartışmaları ve Din” konularının aile kavramı ile ilişkilerinin ele alınacağı I. Uluslararası Aile Sempozyumu, ‘Dijital Çağda Aile” üst başlığı ile düzenleniyor. Sosyoloji, Felsefe, Siyaset Bilimi, Uluslararası İlişkiler, İlahiyat, Kadın ve Aile Çalışmaları disiplinlerinden araştırmacılar, akademisyenler, yazarlar ve aile meselesine gönül vermiş çok sayıda kişi sempozyuma katkı verecek.

Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

Haberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı

Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Teknoloji

Akbank Mobil Güncelleme Nasıl Yapılır?

Yurt Dışından Getirilen Telefonların IMEI Kayıt Ücreti Ne Kadar?

Video Boyutu Nasıl Küçültülür?

Warpiris Kart Yönetim Sistemi Ne işe Yarar

Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle