MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Haluk Levent Gaziantep'te hayranlarıyla buluştu

Ana SayfaMagazinHaluk Levent Gaziantep'te hayranlarıyla buluştu
Haluk Levent Gaziantep'te hayranlarıyla buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin (GBB) düzenlediği konserde Anadolu rock müziğinin efsane ismi Haluk Levent, Gazi şehirlilere unutulmaz bir ...

29 March, 2022, Tuesday 12:03
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin (GBB) düzenlediği konserde Anadolu rock müziğinin efsane ismi Haluk Levent, Gazi şehirlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

GAZİANTEP (İGFA)- GBB Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı’nın Şahinbey Kapalı Spor Salonu’nda organize ettiği konserde Haluk Levent sahne aldı. Konserde zengin repertuarıyla dinleyicileri karşılayan şarkıcı Haluk Levent, yaklaşık 20 şarkı söyleyerek sevenlerini akşam boyunca müziğe doyurdu.

Konserde Levent, 2019 yılında hayatını kaybeden annesi, Sabriye Acil’in en çok sevdiği 15 türkünün yer aldığı ‘Vasiyet’ albümünden de eserler seslendirerek dinleyicileri duygulandırdı.

Haluk Levent ile hayranlarını bir araya getiren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, marka şehri Gaziantep’e marka sanatçı getirdiklerini belirterek, rock müziğinin efsane ismi Haluk Levent’e “Hoş geldin” dedi.Bu coğrafyayı çok yakında tanıyan bir ismi Gazi şehirlilerle buluşturduğundan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Şahin, sanatçı Levent’in, Ahbap Platformu çatısı altında yetim, yaşlı, yoksul ve engelli insanlara can olduğunu söyledi.

GBB Başkanı Fatma Şahin, konuşması sonrasında Haluk Levent’e günün anısına kutnu kumaşından atkı ve çiçek hediye etti.

Gaziantep ziyaretinde konser öncesi Rumkale cam terasını ziyaret eden Haluk Levent’e GBB Başkanı Fatma Şahin, menengiç kahvesi ikram etti. Cam terasla ilgili düşüncelerini paylaşan Levent, Rumkale’nin eşsiz bir manzaraya sahip olduğunu söyledi. Böyle bir manzara ile karşılaşmayı ummadığını belirten Sanatçı Levent, keşfedilmemiş bir coğrafyanın göz kamaştırdığını belirterek bölgenin tanıtımına destek vereceğini, böylesine güzel doğal mekanın sanatçıların kliplerinde kullanılabileceğini özellikle ifade etti.

Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı

Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

Haluk LeventKonserGaziantep
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Magazin

8 Mayıs 2025: Gökyüzü Bugün Ne Söylüyor? İşte Burçlarınızın Nabzı!

16 Nisan 2025 Günlük burç yorumları

Kral Kaybederse Dizisi Oyuncu Kadrosu Ve Konusu

ANKARA’DA GÜZELLİK VE MODA GÜNÜ SES GETİRDİ

Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle