
Altyapısı tamamlanan bölgelerde üstyapı hizmetlerini ivedilikle sürdüren Hatay Büyükşehir Belediyesi, bu konudaki kararlı çalışmalarına devam ediyor.
HATAY (İGFA)- Üstyapı çalışmalarını mahalle ve ilçelerin fiziki şart ve ihtiyaçlarına göre şekillendiren Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, yağışların azalması ve havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarını kaldığı yerden sürdürüyor.
Büyükşehir ekipleri, Samandağ Deniz Mahallesi Mehmet Aslan Caddesi’nde beton asfalt serim çalışmalarına başladı. İskenderun İsmet İnönü Mahallesi Karaoğlanoğlu Caddesi’nde de asfalt öncesi eski zeminin sökümüne(trimer kazısı) başlayan ekipler, söz konusu yolların en kısa sürede ulaşıma açılacağını bildirdi.
Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı
Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın