MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Hülya Koçyiğit’in Konuğu Defne Yalnız Oldu

Ana SayfaMagazinHülya Koçyiğit’in Konuğu Defne Yalnız Oldu
Hülya Koçyiğit’in Konuğu Defne Yalnız Oldu

Hülya Koçyiğit, TRT 2 ekranlarında yayınlanan “Film Gibi Hayatlar” programında konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Programın son konuğu, usta ...

26 June, 2022, Sunday 12:25
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Hülya Koçyiğit, TRT 2 ekranlarında yayınlanan “Film Gibi Hayatlar” programında konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Programın son konuğu, usta oyuncu Defne Yalnız oldu.

Türkiye’nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kaynanalar’da Tekin Akmansoy ile birlikte rol alan Defne Yalnız ‘’Kaynanalar, ilk televizyon dizisi. Aşkı Memnu ilk televizyon dizisi derler, yanlış bilgidir. Aşkı Memnu ilk televizyon filmidir. Bizim işimizde karakterler çok güzel oturdu. Sistemin sıralaması önce senaryo, sonra doğru cast. ‘Bundan da hizmetçi mi olur dememeli. Şoför mü olur’ dememeli. Katil oynamak için katil olmak gerekmez. Ama katili iyi oynarsan inandırırsın’’ dedi.

İlk olarak Kaynanalar’ın sinema filminde sinemaya adım atan Defne Yalnız ‘’Ben sinemayı sevmedim. Sinema da beni sevmedi. Biz tiyatrocu olarak provalarda da, her şey de de başlarız devam eder ve biter. Sinema öyle değil. İlk önce ağlıyorsun final çekiyorsun arkasından başka. O kopukluğa adapte olamadım’’ dedi.

Defne Yalnız, oyuncunun sorumluluklarını ise ‘’Şu andaki var olan bütün dizilere bakınız. Bütün kadınlar sadece güzel giyinip erkekleri tavlama peşinde koşan anlamsız kadınlar, hiçbir meslek sahibi kadın yok. Benim bir hemşireyi oynadığım ‘’Hızır Acil’’ senaryosu yazılırken, ‘’Ben öyle bir karakter çizmeliyim ki o diziyi seyreden iki tane genç kız o mesleğe özenirse ben sanatçı olarak görevimi yerine getiririm’’ dedim. Ve bunu yaşadım. Yıllar sonra hemşire olan genç kızlar yanıma geldi ve sizin sayenizde dedi’’ diyerek ifade etti.

Sektörde ilk faktörün şans olduğunu söyleyen usta isim ‘’Şans birinci faktördür bu işte. istediğin kadar okul bitir, şans birinci faktördüri iyi bir projede yer alırsın oradan ondan sonra ikinci etap başlar. Benim için hayatta üç şey vardır. Çok zor taşınır: Para, şöhret ve makam. Eğer şöhreti iyi taşıyamazsan rezil olursun. Parada da öyledir. Makamda da öyledir’’ dedi.

Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

Haberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı

Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Magazin

8 Mayıs 2025: Gökyüzü Bugün Ne Söylüyor? İşte Burçlarınızın Nabzı!

16 Nisan 2025 Günlük burç yorumları

Kral Kaybederse Dizisi Oyuncu Kadrosu Ve Konusu

ANKARA’DA GÜZELLİK VE MODA GÜNÜ SES GETİRDİ

Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle