MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

İhracat odaklı mentörlükte ilk mezunlar

Ana SayfaEkonomiİhracat odaklı mentörlükte ilk mezunlar
İhracat odaklı mentörlükte ilk mezunlar

Türkiye’nin kadın ve genç girişimcilere yönelik ilk ihracat odaklı mentörlük programı ilk mezunlarını verdi. İZMİR (İGFA) - Ege İhracatçı ...

31 March, 2022, Thursday 11:40
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Türkiye’nin kadın ve genç girişimcilere yönelik ilk ihracat odaklı mentörlük programı ilk mezunlarını verdi.

İZMİR (İGFA) - Ege İhracatçı Birlikleri’nin EMCC (European Mentoring & Coaching Council /Avrupa Yönderlik ve Koçluk Derneği) ve Turkishwin iş birliğiyle ihracata yeni başlayan ve ihracata adım atmak isteyen kadın ve genç girişimcilere yönelik EİB Export-Up Mentörlük Programı tamamlandı. EİB Export-Up'dan mezun olan 18 girişimciye sertifikaları verildi

6 aylık mentörlük programını başarıyla bitiren mentör ve faydalanıcılara Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Sertbaş, Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Gündoğdu, Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreter Yardımcısı Çiğdem Önsal tarafından sertifikaları takdim edildi.

Yönetime geldikleri andan itibaren sürdürülebilirlik üzerinde yoğun olarak çalıştıklarını vurgulayan Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Sertbaş, 2019’da Türkiye’de İhracatçı Birlikleri arasında ilk kez dünyanın en büyük sürdürülebilirlik inisiyatifi BM Global Compact’a imza attıklarını hatırlattı.

Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreter Yardımcısı Çiğdem Önsal, EİB’nin faaliyetlerini sürdürülebilir ihracatı geliştirmeye yönelik kurguladığını söyleyerek, "İlk programda 18 eşleşme gerçekleşti. Tekstil, hazır giyim, gıda, doğal taş, endüstriyel tasarım ve teknoloji alanında ihracata başlamak isteyen kadın ve genç girişimcilerimize; başta Koordinatör Başkanımız Jak Eskinazi olmak üzere, Birliklerimiz Başkan ve Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu üyeleri tecrübeleriyle rehberlik ettiler” dedi.

EİB Export-Up Mentörlük Programı’nda yer alan tüm mentörler, faydalanıcılar, paydaşlar ve proje ekibi için hazırlanan doğa dostu sertifikaların yanı sıra EİB Hatıra Ormanı’na 500 adet fidan bağışlandı.

Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı

Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

İhracatBaşkanEgeMentörBirlikleri
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Ekonomi

400 Bin TL’nin aylık getirisi nedir?

Hurda Fiyatları 2025! Hurda Bakır, Alüminyum, Kablo Fiyatları

KKTC Döviz kurlarındaki son durum (Dolar, Euro, Sterlin) 15 Ekim 2025

Serbest Piyasada Dolar ve Euro'da Son Durum

Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle