MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

iPhone 14 için heyecanlandıran aşamaya gelindi!

Ana SayfaTeknolojiiPhone 14 için heyecanlandıran aşamaya gelindi!
iPhone 14 için heyecanlandıran aşamaya gelindi!

iPhone 13, selefine göre fazla değişiklik sunmamasıyla bazılarımız için hayal kırıklığıydı. Son yıllarda akıllı telefonların tasarımları ve ...

20 June, 2022, Monday 23:37
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

iPhone 13, selefine göre fazla değişiklik sunmamasıyla bazılarımız için hayal kırıklığıydı. Son yıllarda akıllı telefonların tasarımları ve özellikleri birbirini tekrar etmeye başlasa da Apple, yeni bir şeyler eklemek için mesai harcamaktan çekinmiyor. Umutla beklediğimiz iPhone 14 ise bazı değişiklikler sunacak. Bunlardan bizi belki de en çok heyecanlandıran kısım için iyi haber geldi.

Geliştirilme aşamasında olan yeni nesil iPhone, eylül ayında karşımıza çıkacak. Bir süredir hakkında haber alamadığımız cihazın üretim süreciyle ilgili gelişmeler nihayet haberimize konu oldu.

iPhone 14 için kullanılacak ekranlar test aşamasında

Şu ana kadar ortaya çıkan bilgilere göre bu nesilde ‘mini’ seçeneğine veda edeceğiz. Bunun yerine standart iPhone 14’ün ‘Max’ adında bir seçeneği olacak. Böylelikle Pro modele yükseltmeden standart iPhone 14’ü daha büyük bir ekranda deneyimleyebileceğiz. Bu gelişmeler beklendiği için yeni neslin en dikkat çekecek özelliklerinden biri ekran. The Elec’ten gelen rapora göre Apple, iPhone 14 ailesinde kullanılacak OLED ekranları seri üretim testine soktu.

Seri üretimden önceki son aşama olan bu testler başarılı olduğunda seri üretim sürecine başlanacak. iPhone 14 Pro modellerinde, öncekilerden daha farklı bir çentik tasarımına gidileceği için ekran testleri büyük öneme taşıyor. Üretimi BOE tarafından gerçekleşen yeni OLED ekranların nasıl performans sergileyeceğini gelecek aylarda göreceğiz.

Aslında geliştirilme sürecinin yavaş gittiğini söyleyebiliriz. BOE, ekran üretimi konusunda LG ve Samsung’un birkaç hafta kadar gerisinde. Cihaz Eylül’de çıkacak olmasına rağmen ekranların hala seri üretime girmemiş olması biraz endişe verici görünebilir. Ancak şu ana kadar iPhone 14 ailesinin ertelendiğine dair hiçbir haber çıkmadı.

Bu nesilde şarj girişinin değişmesine tanıklık edemeyecek olsak da ekran ve tasarım konusunda beklentilerimiz var. Gelecek haftalarda iPhone 14 ile ilgili daha fazla sızıntı duymak için sabırsızlanıyoruz.

Haberi Kaynağından oku: Shiftdelete

Not : Bu haber SHİFTDELETE internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Teknoloji

Akbank Mobil Güncelleme Nasıl Yapılır?

Yurt Dışından Getirilen Telefonların IMEI Kayıt Ücreti Ne Kadar?

Video Boyutu Nasıl Küçültülür?

Warpiris Kart Yönetim Sistemi Ne işe Yarar

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle