MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Koç Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Merkezi “Prof. Dr. Münci Kalayoğlu Organ Nakli Merkezi” Adıyla Hizmet Vermeye Devam Edecek

Ana SayfaSağlıkKoç Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Merkezi “Prof. Dr. Münci Kalayoğlu Organ Nakli Merkezi” Adıyla Hizmet Vermeye Devam Edecek
Koç Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Merkezi “Prof. Dr. Münci Kalayoğlu Organ Nakli Merkezi” Adıyla Hizmet Vermeye Devam Edecek

Koç Üniversitesi Hastanesi’nde Prof. Dr. Münci Kalayoğlu mentorluğunda kurulan Organ Nakli Merkezi, yeni ismiyle “Prof. Dr. Münci Kalayoğlu Organ ...

22 June, 2022, Wednesday 11:41
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Koç Üniversitesi Hastanesi’nde Prof. Dr. Münci Kalayoğlu mentorluğunda kurulan Organ Nakli Merkezi, yeni ismiyle “Prof. Dr. Münci Kalayoğlu Organ Nakli Merkezi” olarak hizmet vermeye devam edecek. Merkezde, Türkiye’de organ nakli denildiğinde akla gelen ilk isim olan Prof. Dr. Münci Kalayoğlu önderliğinde, son teknolojik gelişmeler ve modern cerrahi tekniklerle başarılı operasyonlara imza atılmaya devam edilecek.

Kurulduğu ilk günden bu yana hastalarına güncel bilgi ve teknolojiyi kullanarak klinik alanda uluslararası standartlarda eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve sağlık hizmeti sunan Koç Üniversitesi Hastanesi, organ nakli merkezinin isminde değişikliğe gitti. Koç Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Merkezi bundan sonra “Prof. Dr. Münci Kalayoğlu Organ Nakli Merkezi” olarak hizmet vermeye devam edecek. Koç Üniversitesi Hastanesi “Prof. Dr. Münci Kalayoğlu Organ Nakli Merkezi”nin tanıtımı, Prof. Dr. Münci Kalayoğlu ile ailesi ve yakın arkadaşları, Koç Healthcare CEO’su Dr. Erhan Bulutcu, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Dilege, Koç Üniversitesi Rektör Vekili Zeynep Gürhan Canlı ve Koç Üniversitesi Hastanesi Medikal Direktörü ve Başhekimi Erdal M. Aksoy’un katıldığı bir etkinlikle yapıldı.

Açılış konuşmasında Koç Healthcare CEO’su Dr. Erhan Bulutcu; “Bize büyük bir ufuk açtınız. Amerika’da yetiştirdiğiniz ve yıllardır sizinle birlikte çalışan gençlerimizle, sizin isminizin önderliğinde merkezimizin uzun yıllar dünya liderliğine oynayacağından eminiz. Sizin adınızın buraya ışık tutacağına inanıyoruz ve şükranlarımızı sunuyoruz,” sözleriyle kurdeleyi Prof. Dr. Münci Kalayoğlu ile birlikte kesti.

2018 yılından bu yana başarılı operasyonlara imza atan merkezin mentorluğunu, dünyanın “En Yenilikçi 20 Çocuk Cerrahı”ndan biri seçilen Prof. Dr. Münci Kalayoğlu üstleniyor. Merkezde, “Böbrek ve Pankreas Nakli Merkezi” Sorumlusu Prof. Dr. Burak Koçak ile “Karaciğer Nakli Merkezi” Sorumlusu Prof. Dr. Turan Kanmaz gibi deneyimli isimler de yer alıyor. Uluslararası deneyime sahip olan ekip, böbrek, pankreas ve karaciğer nakilleri gerçekleştiriyor.

Karaciğer, böbrek ve pankreas nakillerinin bir arada yapılabildiği nadir merkezlerden biri olan Koç Üniversitesi Hastanesi “Prof. Dr. Münci Kalayoğlu Organ Nakli Merkezi”nde, çocuklara ayrı ayrı ya da eş zamanlı olarak böbrek ve karaciğer nakilleri yapılabiliyor. “Prof. Dr. Münci Kalayoğlu Organ Nakli Merkezi”, Türkiye’de bir ihtiyaç haline gelen organ naklinde hastalara ve organ bağışçılarına ileri düzeyde organ nakli uygulamalarını sunarken, aynı zamanda Türkiye’de EFI Akreditasyon Belgesi’ni alan ilk immünoloji laboratuvarıyla da çalışmalar yürütüyor.

Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

Haberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı

Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Sağlık

24 saat boyunca aç kalırsak ne olur?

Saçlar Neden Beyazlar: Yaşlanmanın Görünür İzi ve Genetik Sırları

Yavaş ve Bilinçli Adımların Dansı: Japon Yürüyüşü

Matcha Çayı Nedir?

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle