SON GELİŞME
--:--:--
USD49,22EUR55,05ALTIN6.537,79Istanbul16° Açık6:50İMSAK'AKALAN SÜRE
Ekonomi

Lezita dünyanın en büyük gıda inovasyonu fuarında

Yurtdışı satış ağını sürekli genişleten Lezita, tüketicileri tarafından büyük ilgi gören yenilikçi ürünlerini dünyanın en büyük gıda inovasyonu …

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Lezita dünyanın en büyük gıda inovasyonu fuarında

Yurtdışı satış ağını sürekli genişleten Lezita, tüketicileri tarafından büyük ilgi gören yenilikçi ürünlerini dünyanın en büyük gıda inovasyonu fuarı SIAL Paris 2022’de gıda devleri ile buluşturdu.

Lezita, sıra dışı sofralar için geliştirdiği yenilikçi ürünlerini, gıda sektörünün yenilikçi şirketlerini bir araya getiren SIAL Paris 2022’de dünya gıda devleri ile buluşturdu. 15-19 Ekim tarihleri arasında Paris’te düzenlenen fuarda Lezita, müşterilerinden ilham alarak geliştirip ürettiği ürünlerini tanıttı. Lezita’nın Türkiye’de bir ilk olan ve “Sucuk&Mozzarella” ile “Ispanak&Mozzarella”dan oluşan İçli Tavuk ürünleri dünyaca ünlü gıda markaları ile gastronomi uzmanları tarafından beğeni gördü. Lezita Genel Müdürü Mesut Ergül “Global bir marka olarak tüm dünyaya yayılmak en büyük hedefimiz. Bu hedefimize oldukça yakınız. SIAL Paris dünyanın en büyük gıda inovasyon fuarı. Markamızın bakış açısıyla tam olarak örtüşen fuarın, yurtdışı satış ağımızı genişletme ve dünya markası olma hedefimize katkısının büyük olacağına inanıyoruz” dedi.

“Ülkemizde öncü, globalde aktif bir gıda marka olma hedefiyle çalışıyoruz”

İhracatın Lezita satışlarının, yüzde 15’lik kısmını teşkil ettiğini belirten Mesut Ergül, “Aktif olarak 50’den fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. 2021 yılında ihracatta 75 milyon dolarlık ciroya ulaştık. Pratik Piliç Ürünleri kategorisinde Türkiye’nin en çok ihracat yapan markası olduk. 2022’de ihracatta 125 milyon dolara ulaşmayı planlıyoruz. İhracat faaliyetlerimizi yürütürken, markamızı ve ürünlerimizi en iyi şekilde temsil edecek ve uzun vadeli işbirliği geliştirebileceğimiz iş ortakları ile çalışmaya özen gösteriyoruz. Stratejik olarak farklı ülkelerdeki satışlarımız için ilgili pazarın gereksinim ve tüketim trendlerine göre ürünler ve satış aksiyonları geliştiriyoruz. Yeni ülke girişlerinde tüketicilerle buluşma zeminleri olan fuarlarda yer almaya büyük önem veriyoruz” diye konuştu.

Lezita’nın, yenilikçi ürünleriyle sektörde tüketiciler tarafından en çok tercih edilen ve sevilen markalar arasında gösterildiğine dikkat çeken Mesut Ergül, “Empati yeteneğimiz sayesinde müşterimize ihtiyaç duyduğu ürünü sunuyoruz. Tüketicilerimizden ilham alarak geliştirdiğimiz hayatı kolaylaştıran yenilikçi ürünlerle pratik çözümler sunuyoruz. Ürün ailemizi yepyeni lezzetlerle sürekli büyütüyoruz. Lezita’nın, pratik, lezzetli, kaliteli ve yenilikçi ürün gamıyla farklı kategorilerde büyüyerek ülkesinde öncü, globalde aktif bir gıda markası olması hedefiyle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Haberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı

Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

Yorum Yap

Benzer Haberler

Tümü
Ekim Ayı Türkiye Ekonomisi İçin Yoğun Veri ve Karar Takvimi Sunuyor
Ekim Ayı Türkiye Ekonomisi İçin Yoğun Veri ve Karar Takvimi Sunuyor
TCMB 95 Yıllık Tarihinde Ekonomik Bağımsızlığın Teminatı Oldu
TCMB 95 Yıllık Tarihinde Ekonomik Bağımsızlığın Teminatı Oldu
BIST 100 Endeksi Günü Yükselişle Tamamladı 124.8 Milyar TL İşlem Hacmi Gerçekleşti
BIST 100 Endeksi Günü Yükselişle Tamamladı 124.8 Milyar TL İşlem Hacmi Gerçekleşti
Togg T10X Eylül Ayında Otomobil Pazarındaki Liderliğini Sürdürdü
Togg T10X Eylül Ayında Otomobil Pazarındaki Liderliğini Sürdürdü
Türkiye’de Yapay Zeka Kullanımı Katlandı Bilişim Önde İnşaat Geride Kaldı
Türkiye’de Yapay Zeka Kullanımı Katlandı Bilişim Önde İnşaat Geride Kaldı
Almanya Enflasyonu Eylül Ayında Yüzde 33 İle Son Üç Yılın Zirvesine Çıktı
Almanya Enflasyonu Eylül Ayında Yüzde 33 İle Son Üç Yılın Zirvesine Çıktı
Haberin Doğru Adresi
Yeni İstiklal Gazetesi Kıbrıs

Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.

2025 Seobaz Haber Teması © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması