MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Muğla'da itfaiyeden yangın denetimi

Ana SayfaHaberlerMuğla'da itfaiyeden yangın denetimi
Muğla'da itfaiyeden yangın denetimi

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşların yangın riski ve yangının ortaya çıkaracağı afetlerle ...

18 July, 2022, Monday 16:08
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşların yangın riski ve yangının ortaya çıkaracağı afetlerle karşılaşmaması için il genelinde vatandaşları bilgilendiriyor.

MUĞLA (İGFA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, vatandaşların yangın riski ve yangının ortaya çıkaracağı afetlerin en aza indirilmesi için il genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Ula İlçesi Çörüş Mahallesi’nde yangın ile ilgili denetimlerde bulundu.

Muhtar ve vatandaşlar ile biraraya gelen İtfaiye ekipleri, mahallede yangın riski, mevcut su kaynakları (hidrant), yangın için alınmış önlem ve tehditler ile ilgili görüş alışveriş gerçekleştirdi.

Ayrıca ekipler, Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalleye verilmiş olan yangına ilk müdahale tankerinin bakım ve kullanımını, mahallede daha önce gerçekleşmiş yangın deneyimleri ve ormandan yerleşim alanlarına, yerleşim alanlarından da ormana sirayet edebilecek yangınlar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ekipler inceleme ve çalışmalarına İl genelinde de yapmaya devam edecek.

Yangın riski ve yangının ortaya çıkaracağı felaketlerle karşılaşılmaması için il genelinde çalışmalarımızı sürdürdüklerini ifade eden Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerince şu açıklamalara yer verildi:

“Yangın riski ve yangının ortaya çıkaracağı felaketlerle karşılaşılmaması için il genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımız kapsamında Ula ilçemizin Çörüş Mahallesi’nde yangın denetimi gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızdan mahallerinde oluşabilecek yangınlara ilk müdahale için kullanabilecekleri yangına ilk müdahale tankeri, yangın hidratlarının her an yangın çıkacakmış gibi hazır tutulması varsa eksiklerini bize bildirmenizi ve en önemlisi de mahalle halkımızın yangınlara karşı duyarlı olmasını istiyoruz. Bu konuda başta Çörüş Mahalle muhtarımız Veysel Keskin olmak üzere yangınlar konusundaki hassasiyetleri için Çörüş halkımıza çok teşekkür ediyoruz.”

Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı

Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

YangınMahalleEkiplerÇalışmalarVatandaşlar
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Haberler

Marmara ve Trakya'da arsa talebi altyapı projeleriyle yükseliyor

Muhteşem Kâşifler Atlası Hayvanlar ve Dinozorlar Serisi ile Keşif Yolculuğuna Hazır mısınız?

Mutfakta Sağlık ve Estetik Devrimi: Tezgah Altı Su Arıtma Sistemleri

İstanbul Uygun Fiyatlı Boyacı Ustası

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle