MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Müsiad'dan 7 Ülkenin Ankara Misyonuna Ziyaret

Ana SayfaEkonomiMüsiad'dan 7 Ülkenin Ankara Misyonuna Ziyaret
Müsiad'dan 7 Ülkenin Ankara Misyonuna Ziyaret

MÜSİAD, TİCARİ DİPLOMASİ FAALİYETLERİNE HIZ VERDİ MÜSİAD heyeti, Almanya, Çin, Fransa, Rusya, Pakistan, Kamerun ve Özbekistan'ın Ankara ...

04 August, 2022, Thursday 11:22
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

MÜSİAD, TİCARİ DİPLOMASİ FAALİYETLERİNE HIZ VERDİ

MÜSİAD heyeti, Almanya, Çin, Fransa, Rusya, Pakistan, Kamerun ve Özbekistan'ın Ankara misyonlarına ziyarette bulunarak, ticari diplomasi alanında temaslarda bulundu.

MÜSİAD Diplomatik İlişkiler Komisyonu Başkanı Osman Nuri Önügören ve MÜSİAD İhracatı Geliştirme Komisyonu Başkanı Abdulkadir Sıcakyüz başkanlığında gerçekleşen ziyaretlerde, 2-5 Kasım tarihlerinde TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek MÜSİAD EXPO 2022 Ticaret Fuarı, ülkeler arası ticari ilişkilerin güçlendirilmesi, farklı ülkelerde düzenlenecek etkinliklere katılım ve iş birliği alanları ele alındı.

MÜSİAD heyetinin gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Çin Ankara Büyükelçisi Liu Shaobin, Fransa Ankara Büyükelçisi Hervé Magro, Pakistan Ankara Büyükelçisi Muhammad Syrus Sajjad Qazi, Kamerun Ankara Büyükelçisi Victor Tchatchouwo ve Özbekistan Ankara Büyükelçisi Alisher Agzamkhodjaev ile ikili görüşmelerde bulunuldu.

Ziyaret programı çerçevesinde ayrıca, Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Aydar Gashigullin ve Ekonomi Dairesi Başkanı Denis Simonov, Fransa Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Abdenor Brahmi, Almanya Ankara Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticaret Bölümü Başkanı Thomas Huber ve Ekonomi ve Ticaret Bölümü Uzmanı Zeynep Yıldırım ile bir araya gelindi.

MÜSİAD Diplomatik İlişkiler Komisyonu ve MÜSİAD İhracatı Geliştirme Komisyonu üyeleri Fatih Bilal Yülek, Elif Tamer, Bahadır Çam, Latif Polat, Abdullah Karaca ve Halil İbrahim Kaynak'ın da hazır bulunduğu toplantılarda yabancı ülke misyon temsilcileri MÜSİAD EXPO 2022'ye davet edildi.

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Haberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı

Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Ekonomi

400 Bin TL’nin aylık getirisi nedir?

Hurda Fiyatları 2025! Hurda Bakır, Alüminyum, Kablo Fiyatları

KKTC Döviz kurlarındaki son durum (Dolar, Euro, Sterlin) 15 Ekim 2025

Serbest Piyasada Dolar ve Euro'da Son Durum

Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle