Nevşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 99. kuruluş yıldönümünde halk konseri ile Nevşehirlileri buluşturacak.
Nevşehir Belediyesi, her yıl milletçe, coşkuyla, kıvançla, onurla kutlanan en büyük milli bayramımız Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş yıl dönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı ünlü sanatçı Bengü’nün vereceği konser ile yine coşkuyla kutlayacak.
29 Ekim Cumartesi akşamı saat 21.00’da TÜİK Meydanı’nda halka açık ücretsiz konserde binlerce Türk Bayrağı da dağıtılacak.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber AjansıHaberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı
Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
Yorum Yazın