
İstanbul'da 24 Ocak'ta etkili olan kar yağışıyla Kuzey Marmara Otoyolu'nun bazı kesimleri, trafiğe kapandı. Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Yassıören (Kesim-1), Yassıören-Odayeri (Kesim 2), Habipler-Hasdal (Kesim-7) mevkilerini kapsayan yolların 18 saat trafiğe kapalı olması nedeniyle işletmeci firma Kuzey Marmara Otoyol A.Ş’ye 6 milyon 795 bin 957 lira ceza uygulandı. KMO A.Ş’nin yatırımcıları arasında ise Kalyon Grup ve Limak Holding yer alıyor. Beklemek zorunda kalan ve mağduriyet yaşayan sürücülerin otoyol geçiş ücretlerinin de iade edildiği öğrenildi.
KAPANAN KESİMLER KALYON VE LİMAK’IN
Kuzey Marmara Otoyolu’nda kapanan Kesim-1-2 ve 7 Avrupa yakasında bulunuyor. Otoyolun Avrupa yakasındaki sorumluluğu ise Cemal Kalyoncu’nun yönetim kurulu başkanı olduğu Kalyon Grup ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı, iş insanı Nihat Özdemir'in sahibi olduğu Limak Holding’e ait.
KALYON GRUP İNTERNET SİTESİ
LİMAK HOLDİNG İNTERNET SİTESİTalha Özmen
Haberi Kaynağından oku: Oda TV
Not : Bu haber ODATV internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın