
TGT Enerji Üretim ve Ticaret AŞ sermayesinde bulunan yüzde 0,03158 oranındaki Elektrik Üretim AŞ'ye (EÜAŞ) ait hisse 15 bin TL geçici teminat bedeli üzerinden özelleştirilecek.
Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, 27 Ocak'ta yapılacak ihale, kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü gerçekleştirilecek.
İhaleye gerçek ve tüzel kişiler, ortak girişim grupları katılabilecek. Yatırım fonları ise sadece bir ortak girişim grubu içinde yer alabilecek.
Haberi Kaynağından oku: Bloomberg HT
Not : Bu haber Bloomberg HT internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın