Zeytinburnu’nun tüm mahallelerinde gerçekleşecek olan ve iki ay boyunca devam edecek “Hoş Geldin Yaz” etkinliğinin ilki Telsiz ve Beştelsiz Mahallesi’nde gerçekleşti.
Zeytinburnu’nda yaz bol eğlence ve müzikle dolu geçecek. Zeytinburnu Belediyesi’nin ilçedeki tüm mahalleleri kapsayacak şekilde başlattığı “Hoş Geldin Yaz” etkinliğinin ilki, Telsiz ve Beştelsiz Mahallesi sakinleri için düzenlendi. Celalettin Gözüsulu İlkokulu Bahçesi’nde gerçekleşen programda; çeşitli aktivitelerle eğlenen çocuklar ve gençler, sanatçı Umut Akyıldız’ın canlı performansıyla müziğe doydular. Etkinliğin ilerleyen saatlerinde programı ziyaret eden Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, gençlerle selamlaşarak Telsiz ve Beştelsiz Mahallesi sakinlerinin eğlencesine ortak oldu. Bir sonraki etkinlik ise 3 Haziran 2022 (Yarın) Saat:18.00’de Avrupa Konutları’nda olacak.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber AjansıHaberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı
Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın