MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

5 dakikada yüzde 50 şarj eden teknoloji MWC’de tanıtıldı

Ana SayfaTeknoloji5 dakikada yüzde 50 şarj eden teknoloji MWC’de tanıtıldı
5 dakikada yüzde 50 şarj eden teknoloji MWC’de tanıtıldı

Realme, 100W ile 200W arasında değişen şarj hızlarına ulaşan yeni nesil UltraDart teknolojisini Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttı. UltraDart ...

02 March, 2022, Wednesday 17:24
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Realme, 100W ile 200W arasında değişen şarj hızlarına ulaşan yeni nesil UltraDart teknolojisini Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttı. UltraDart Şarj Mimarisinin (UDCA) 150W’lık bir sürümü de olacak ve bu, MediaTek Dimensity 8100 yonga setine sahip ilk akıllı telefon Realme GT Neo3 modelinde yer alacak.

Realme GT Neo3 özellikleri ne olacak?

BBK Electronics çatısı altında bulunan Realme resmi Weibo hesabında yaptığı paylaşımla UltraDart 150W hızlı şarj teknolojisini kanlı canlı gösterdi. Hızlandırılmış çekim tekniğiyle hazırlanan videoda GT Neo3, sadece 5 dakika gibi kısa bir süre içinde yüzde 50 şarj olabiliyor.


Realme GT Neo3, 5 dakikada yüzde 50 şarj oldu. Kaynak: Realme

GT Neo3’ün özelliklerine de kısaca değinelim. Akıllı telefon MediaTek’in 5nm fabrikasyon sürecinden geçen 8 çekirdekli Dimensity 8100 yonga setinden güç alıyor. Mali-G610 MC6 GPU’ya ev sahipliği yapan Dimensity 8100, dört adet Cortex-A78 (2,85 GHz) ve dört adet Cortex-A55 (2.0 GHz) çekirdekli yapıya sahip.

Önceki sızıntılara göre GT Neo3, 80W’a kadar destekleyen 5.000 mAh bataryalı ve 150W’a kadar destekleyen 4.500 mAh bataryalı olmak üzere iki sürümle gelecek. Diğer özellikler arasında 6.7 inç Full HD+ AMOLED panel, ekran içi parmak izi tarayıcı, 12GB RAM + 512GB dahili depolama yer alıyor.

Realme UltraDart Şarj Mimarisi, telefon şarj olurken termal sıcaklığın 43 derecenin üstüne çıkmasını sağlayan bir şarj yönetim sistemiyle destekleniyor. Öte yandan Realme’nin iddiasına göre UltraDart teknolojisini kullanan telefonlar 1000 tam şarj döngüsünü tamamladıktan sonra pil kapasitesi yüzde 80 oranında korunacak.

Sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorum kısmında veya SDN Forum’da paylaşabilirsiniz.

Haberi Kaynağından oku: Shiftdelete

Not : Bu haber SHİFTDELETE internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Teknoloji

Akbank Mobil Güncelleme Nasıl Yapılır?

Yurt Dışından Getirilen Telefonların IMEI Kayıt Ücreti Ne Kadar?

Video Boyutu Nasıl Küçültülür?

Warpiris Kart Yönetim Sistemi Ne işe Yarar

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle