MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Aston Martin CEO’sundan istifa! Bakın yerine kim geçti

Ana SayfaTeknolojiAston Martin CEO’sundan istifa! Bakın yerine kim geçti
Aston Martin CEO’sundan istifa! Bakın yerine kim geçti

İngiliz otomobil üreticisi Aston Martin CEO ‘su Tobias Moers görevinden istifa etti. Ünlü otomobil firması, şirketin mali durumunu ...

04 May, 2022, Wednesday 13:10
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

İngiliz otomobil üreticisi Aston Martin CEO ‘su Tobias Moers görevinden istifa etti. Ünlü otomobil firması, şirketin mali durumunu güçlendirmeyi ve ürün grubunu heyecanlandırmak istediğini belirtti. Aston Martin’in CEO koltuğuna ise alanında oldukça deneyimli ve yönetim kurulundan olan bir isim geçti. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Eski Ferrari başkanı, Aston Martin’in yeni CEO’su olacak!

Aston Martin ‘in boş kalan CEO koltuğuna, eski Ferrari başkanı Amedeo Felisa oturacak. İngiliz otomobil şirketi, Felisa’nın mali durumu güçlendirmek için odaklanacağını belirtti. Amedeo Felisa, sekiz yıllık bir çalışma süresinden sonra 2016 yılında emekliye ayrıldı. Endüstri gazisi olan Felisa, geçtiğimiz yıl Aston Martin’in yönetim kuruluna katıldı.

Otomobil devi, yaptığı açıklamada Felisa’nın yeni personel alacağını ve yetenekleri teşvik etmek için şirketin ekibiyle çalışmalar yapacağını belirtti. Aston Martin ek olarak yeni CEO için yüksek performansa sahip lüks spor otomobil sektöründeki en saygın isimlerden biri olduğunu söyledi.

Aston Martin, iki yıl içinde tamamen elektrikli otomobillerle beraber tüm modellerinin hibrit varyantlarına sahip olmayı planlıyor. Firma, 2022 yılının ilk çeyreğinde 30.4 milyon dolar kâr bildirdi. Bu veri, analistlerin yaptığı 16,3 milyon Sterlin tahminini geride bıraktı. Şirketin toplam araç sevkiyatı ise bu dönemde yüzde 14 düştü.

Aston Martin Yönetim Kurulu Başkanı Lawrence Stroll konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi:

“2022 yılında iyi bir büyüme sağlamaya ve orta uzun vadeli beklentilere son derece güven duymaya hazırız.”

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında ya da SDN Forum‘da belirtebilirsiniz.

Haberi Kaynağından oku: Shiftdelete

Not : Bu haber SHİFTDELETE internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Teknoloji

Akbank Mobil Güncelleme Nasıl Yapılır?

Yurt Dışından Getirilen Telefonların IMEI Kayıt Ücreti Ne Kadar?

Video Boyutu Nasıl Küçültülür?

Warpiris Kart Yönetim Sistemi Ne işe Yarar

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle