MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Bursa'da iftar sofrası Büyükorhan'da kuruldu

Ana SayfaHaberlerBursa'da iftar sofrası Büyükorhan'da kuruldu
Bursa'da iftar sofrası Büyükorhan'da kuruldu

Bursa Büyükşehir Belediyesi, pandemi sebebiyle 2 sene ara verdiği iftar programlarını Harmancık’ın ardından Büyükorhan’da da sürdürdü. BURSA ...

12 April, 2022, Tuesday 10:38
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Bursa Büyükşehir Belediyesi, pandemi sebebiyle 2 sene ara verdiği iftar programlarını Harmancık’ın ardından Büyükorhan’da da sürdürdü.

BURSA (İGFA) - Ramazan ayının manevi iklimini herkesin hissedebilmesi için farklı programlar düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, Harmancık’ın ardından Büyükorhan’da düzenlediği iftar programıyla ilçe halkını aynı sofra etrafında buluşturdu. Büyükorhan belediye binası önündeki kapalı pazar alanında organize edilen programa, ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Murat Demir, Büyükorhan Belediye Başkanı Ahmet Korkmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş Akhan, Büyükorhan Kaymakam Vekili Furkan Öztürk ve siyasi parti temsilcilerinin de katıldığı programda, ezanların okunmasıyla birlikte alanı dolduran yüzlerce kişi oruçlarını hep birlikte açarak dua etti.

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Murat Demir, bu sene Ramazan ayını birlik ve beraberlik içerisinde, aynı sofraları paylaşarak idrak edebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Büyükşehir'in 17 ilçede dur durak bilmeden çalıştığını belirten Murat Demir, merkez ilçelerdeki her türlü konforun Büyükorhan’da da olması için sürekli projeler geliştirdiklerini ifade etti.

Büyükorhan Belediye Başkanı Ahmet Korkmaz, bereketli iftar sofralarında gencinden yaşlısına herkesi buluşturan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, en son 2019 yılında toplu iftar ve sahur programları düzenlendiğini hatırlattı.

İftar programı, oruçların açılmasının ardından Meddah ve Karagöz gölge oyunu gösterileriyle devam etti. Çocuklar, gösterileri büyük bir ilgiyle takip etti.

Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı

Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

BüyükorhanBüyükşehir Belediyesiİftar
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Haberler

Modern Ofislerde Sessizlik ve Verimlilik: Akustik Çözümler Ön Plana Çıkıyor

İzmir’de Avukat Seçerken Dikkat Edilecekler

İlk Kez Av Tüfeği Alacakların Bilmesi Gereken 5 Yasal Zorunluluk

Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları’ndan 23 Nisan Haftasında Çocuklara Özel Kampanya

Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle