
Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yunus Ekiplerince yapılan devriye esnasında şüphe üzerine durdurulan 2 Suriye vatandaşının yapılan üst aramasında 17 adet Captagon hap ele geçirildi.
KİLİS (İGFA)- Edinilen bilgilere göre Karaali Mahallesi’nde Yunus Ekiplerince, şüpheliler Suriye vatandaşları M.B. ve A.A. isimli şahıslardan, 17 adet captagon hap ele geçirildi. Her iki şahıs hakkında ayrı ayrı işlem yapıldığı belirtildi.
Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı
Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın