MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Cemaatçilerden Enes Kara'nın haberini yapan Faik Akgün'e yeni tehdit

Ana SayfaHaberlerCemaatçilerden Enes Kara'nın haberini yapan Faik Akgün'e yeni tehdit
Cemaatçilerden Enes Kara'nın haberini yapan Faik Akgün'e yeni tehdit

Geçen haftalarda Elazığ'da cemaat yurdunda kalan tıp öğrencisi Enes Kara, yurttaki baskılar nedeniyle yaşamına son vermişti. Kara'nın intiharı ...

02 February, 2022, Wednesday 01:41
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Geçen haftalarda Elazığ'da cemaat yurdunda kalan tıp öğrencisi Enes Kara, yurttaki baskılar nedeniyle yaşamına son vermişti. Kara'nın intiharı Türkiye'nin gündemine otururken intihar haberini ilk ortaya çıkaran Elazığ'ın Günışığı Gazetesi'nden gazeteci Faik Akgün'dü.

Cemaat yurdundan ve ailesinden gördüğü baskısı nedeniyle yaşamına son veren Enes Kara’nın intihar haberini yapan Akgün, haberin gündem olmasının ardından haber yayından kalkmış ve görevinden alınmıştı.

TEHDİTLERİN DEVAM ETTİĞİNİ AÇIKLADI

Cemaat ile ilgili haberler yapan gazeteciler, baskı altına alınmaya çalışılırken Faik Akgün ise hala tehditlere maruz bırakıldığını Cumhuriyet'e açıkladı.

Akgün, intihar haberinin ardından Nur Cemaati üyeleri tarafından 'kafası kesilmek' ile tehdit edilmişti. Suç duyurusunda bulunduğunu dile getiren Akgün, "Bir sonuç çıkmadı" dedi.

Geçen gün takip ve ıslıkla tehdit edildiğini dile getiren Akgün, "Her zaman gittiğim lokantaya yemek almak için gittim. Çıkışta Hozat Garajı'nın orada arkamdan ıslık çalındı" dedi.

"GİZLİ GİZLİ İZLEDİĞİMİ FARKETTİM"

Akgün şöyle devam etti:

"Evin alt tarafına doğru yaklaştığımda Çırağan Düğün Sarayı'ndan biraz daha ilerledim. Orada da başında bere benzeri bir takke olan şahsın da apartmanın girişinde durup beni gizli gizli izlediğini farkettim. Telefon görüşmesi yaptıktan sonra o şahsın oradan kaybolduğunu gördüm."

SORUMLULARI İŞARET ETTİ

Suç duyurusu sonuçsuz kalan Akgün, "Başıma gelecek en ufak şeyden malum Nur Cemaati kadar suç duyurusunda bulunmama karşın bu suçluları adaletin önüne çıkartmayan emniyet ve yargı da sorumludur" dedi.

Haberi Kaynağından oku: Cumhuriyet

Not : Bu haber CUMHURİYET internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

AkgünCemaat
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Haberler

Antalya’da Yüzme Eğitimi İçin Öne Çıkan Tercihlerden Biri: AquaWave

Neden Herkes SMILE Lazer’i Konuşuyor? Göz Tedavisinde Sessiz Bir Devrim mi Yaşanıyor?

Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları, Çocuk Kitabı Serileri ile Minik Okurlarına Geniş Bir Külliyat Sunuyor

Yerden Isıtmada Konforun Modern Yüzü: Karbon Isıtıcı Film ile Tanışın

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle