MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Disk Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu Kemer Belediyesi’nde

Ana SayfaGündemDisk Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu Kemer Belediyesi’nde
Disk Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu Kemer Belediyesi’nde

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti ...

29 July, 2022, Friday 14:37
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti.
Ziyareti sırasında Çerkezoğlu’na, DİSK Akdeniz Bölge Başkanı ve Genel – İş Antalya Şube Başkanı Vedat Küçük, Dev Sağlık Antalya Şube Başkanı Erol Şahin, Genel - İş Şube Saymanı Veli Yaman eşlik ederken, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ile DİSK belediye temsilcileri Ayhan Süel, Coşkun Akbıyık ve Ahmet Yıldız da hazır bulundu.
- Kemer Belediyesi’nde en düşük işçi maaşı 9 bin liraya yükseldi
Kemer Belediyesi ile DİSK arasında yapılan toplu iş sözleşmesi sonrası belediye işçilerinin yüzü güldü. Sözleşmeye göre Kemer Belediyesinde en düşük işçi maaşı yüzde 27 ile yüzde 45 oranında artışla brüt 9 bin 95 lira 16 kuruş, en yüksek maaş ise brüt olarak 13 bin 195 lira 16 kuruş oldu.
Ziyarette konuşan DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu, Antalya ve Isparta’da yapacağı bazı ziyaretler öncesinde Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile bir araya geldiklerini söyledi.
Kemer Belediyesi ile DİSK arasında yapılan toplu sözleşme dolayısıyla Başkan Topaloğlu ve DİSK çalışanlarını tebrik ettiğini ifade eden Çerkezoğlu, “Bütün çabamız ülkemizde emeği ile geçinen herkesin insanca yaşayabileceği, üretilen değerin hakça paylaşıldığı, demokrasinin bütün kurallarının hakça işlediği bir Türkiye’yi inşa etmek. Dünya ve Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Pandemi ve ekonomik kriz bazı zorlukları getirdi. DİSK olarak bu zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Omuz omuza hep beraber memleketimize sahip çıkacağız.” dedi.
Çerkezoğlu, DİSK’in bir temel ilkesi olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
“Ülkenin koşullarını değerlendirerek üyelerinin hak ve çıkarlarını korumak ve savunmak. Emeğin ve hakkın demokrasi ortamında korunması için mücadele veriyoruz. Demokrasi işçinin ekmeğidir. Demokrasinin olmadığı yerde emeğin hakları olmaz. Demokrasi her seçimde gidip oy vermek değildir. Demokrasi, bugün Kemer Belediyesi’nde olandır. Kemer Belediyesi ile yapılan toplu iş sözleşmesi sadece çalışanların ücretini belirlemiyor. Aynı zamanda demokratik işleyişin de nüvesidir. Toplu sözleşmeler, işçilerin kendi hayatları hakkında karar sahibi olabilmelerini güvence altına alacak olmasından dolayısıyla çok önemlidir. Bu nedenle Başkanımız Necati Topaloğlu’na teşekkür ediyorum. Türkiye’nin böyle örneklere ihtiyacı var. Bunun çoğaltılması gerekir. Hayırlı uğurlu olsun.”
Başkan Topaloğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çerkezoğlu ve beraberindekilere Kemer hakkında ve belediye olarak yaptıkları hizmetler bilgiler verdi.
DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu’nun Kemer Belediyesi’ne gelmesinin iş veren ve işçinin bir arada bulunmasının kanıtı olduğunu ifade eden Topaloğlu, “Yapılan toplu sözleşme görüşmelerinde son bir madde kalmıştı. Onda da toplantıya ben de katıldım ve arkadaşlarımızın istediği şekilde anlaştık. İş veren olarak biz mutluyuz, işçiler de mutlu. Çalışanların haklarını alabilmesi lazım. Ülke koşullarında yetmeyebilir. Görüşmeler sırasında her iki tarafta elini vicdanına koyarak hareket etti. Güzel bir sözleşme oldu. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.
Ziyaret sonrası Başkan Topaloğlu, DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu’na ardıç ve portakal çiçeği kolonyası hediye etti.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Haberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı

Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Gündem

Mhp Lideri Devlet Bahçeli: "Uzak Şehir'i Kaçırmadan İzliyorum"

2026 Starbucks Kahve Fiyatları

SURVİVOR 2026 YARIŞMACILARI TAM LİSTE!

Türkiye'nin nüfusu açıklandı

Ses Yalıtımlı panel

  • Radyofrekans ile Ağrı Tedavisi
  • Atardamar Nedir?
  • Bel Fıtığı Belirtileri Nelerdir?
  • Beyinde Damar Tıkanıklığı Neden Olur?
  • Damar Hastalıkları Belirtileri
  • Hemoraji Nedir?
  • Heparin Nedir?
  • Baş Ağrısında Orta Meningeal Arter Embolizasyonu
  • Kronik Subdural Kanamada Embolizasyon
  • Varis Tedavisinde Radyofrekans Yöntemi
  • Osteoid Osteoma Radyofrekans Ablasyon
  • Vertebroplasti Nedir?
  • TIPS Nedir?
  • Ameliyatsız Karaciğer Hemanjiomu Tedavisi
  • Kronik Prostatitte Embolizasyon Tedavisi
  • Bronşiyal Arter Embolizasyonu Nedir?
  • Karaciğer Tümör Ablasyon Tedavisi
  • Kemoembolizasyon (TAKE) Nasıl Yapılır?
  • Hemoroid Embolizasyonu Nedir?
  • Karaciğer Tümörü Tedavisinde Radyoembolizasyon
  • Prostat Embolizasyonu Başarı Oranı
  • Paratiroid Nodül Ablasyonu
  • Kafa İçi Basınç Artışına Neden Olan Serebral Venöz Bozukluk
  • Tiroid Nedir?
  • Sertleşme Sorunu Tanısında İleri Görüntüleme Teknikleri
  • Penil Venöz Kaçak Tedavisi
  • Miyom Ameliyatı ve Embolizasyonu Farkı
  • Eagle Sendromu Tedavisi
  • Beyin Anevrizması Embolizasyonu
  • Hidrosel Tedavisi
  • Ameliyatsız Fıtık Tedavisi
  • Tiroid Ameliyatı ve Embolizasyonu Farkı
  • Bel Fıtığı Tedavi Yöntemleri
  • Toplardamar Nedir?
  • Tıbbi Onkoloji Nedir?
  • Omurilik Nedir?
  • Omurga Anatomisi
  • Nodül Nedir?
  • Kanser Çeşitleri Nelerdir?
  • Ablasyon Nedir?
  • Anevrizma Nedir?
  • Topuk Dikeni Belirtileri
  • Kulak Çınlaması Neden Olur?
  • Biyopsi Alınması Tehlikeli Midir?
  • Diyabetik Ayak İyileşir Mi?
  • Serebrovasküler Hastalıklar
  • Karaciğer Kanseri Erken Evre Belirtileri
  • Stent Takıldıktan Sonra Nelere Dikkat Edilmeli?
  • Kanser Çeşitleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle