
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, önceki gün Londra'da yabancı fon yatırımcıları ve banka yöneticileriyle bir araya geldi.
Bloomberg, toplantılara katılan bir kaynağa dayandırdığı haberinde, Bakan Nureddin Nebati'nin “Türkiye’de enflasyon yabancıların kültürel olarak anlayamayacağı sebepten yükseldi” ifadelerini kullandığını aktardı.
Ancak Hazine ve Maliye Bakanlığı bazı sosyal medya ve haber sitelerinde yer alan "Bakan Nureddin Nebati, Türkiye'de enflasyonun yabancıların kültürel olarak anlayamayacağı sebepten yükseldiğini söyledi" şeklinde açıklamanın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Haberi Kaynağından oku: Oda TV
Not : Bu haber ODATV internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın