
İstanbul-Ankara arasında TEM otoyolu ve Devlet karayolunun tüm araç trafiğine kapatıldığı bildirildi. Dün saat 17.00 sıralarında yolun ulaşıma kapatılan yolun, sabaha kadar devam eden kar temizleme ve tuzlama çalışmaları sonucu yeniden ulaşıma açıldığı bildirildi.
Fakat bu kez de İstanbul Havalimanında uçakların içerisinde, yoğun tipi nedeniyle yer hizmetleri çalışmadığı için mahsur kalan vatandaşlar oldu. Öğle saatlerinden bu yana 11 uçak içerisinde bekleyen vatandaşlar ancak akşam saatlerinde terminale alınabildiler.
İŞTE SAAT SAAT ÜLKENİN DÖRT BİR YANINDA GECE YAŞANANLAR
SAAT 19.40
Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kapalı olan güzergahları açıkladı.
Buna göre; Anadolu'dan İstanbul'a gelişlerde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle tüm araçlar Bursa, Yalova, İzmit, Kocaeli, Sakarya ve Düzce'de uygun yerlerde bekletilecek. Vatandaşlara, zorunlu haller dışında İstanbul istikametine yola çıkılmaması yönünde uyarılar yapılıyor.
Trakya tarafından İstanbul'a girişler yoğun kar yağışı ve tipi sebebiyle kapatıldı. Araçlar uygun bekleme alanlarında bekletilecek. Trakya tarafından İstanbul yönüne gelecek olan sürücülere de trafiğe çıkmamaları uyarısı yapılıyor.
Bolu- Düzce il sınırı- Abant kavşağı, yol çalışmasının tamamlanmasıyla ulaşıma açıldı.
Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) otoyolu her iki yönde tüm araçlar için trafiğe açıldı.
Divriği- Arapgir yolu ulaşıma açıldı.
Taşkent- Sarıveliler yolu ulaşıma açıldı.
Kağızman- Ağrı yolu ulaşıma kapatıldı.
Akçakoca- Düzce yolu Kabalak mevkii zincir takılı olmayan TIR trafiğine kapatıldı.
Diyarbakır- Siverek yolu ulaşıma kapatıldı.
Diyarbakır- Bingöl yolu ulaşıma kapatıldı.
Elazığ- Diyarbakır yolu ulaşıma kapatıldı.
Diyarbakır- Adıyaman yolu ulaşıma kapatıldı.
Kırıkkale- Kırşehir yolu tüm araçlar için ulaşıma açıldı.
Of- Çaykara- Bayburt yolu ulaşıma kapatıldı.
Bayburt- Aşkale yolu (KOP Geçidi) TIR trafiğine kapatıldı.
SAAT 19.28
Öğle saatlerinden beri 11 uçakta bekleyen yolcuların tahliye işlemlerine başlandı. De-İcing bölgesinde temizlik çalışmaları yapan ekipler alanı temizledi ve uçaklara merdiven yanaştırılıyor. Yolcular araçlar ile terminale alınacak.
İşte o görüntüler:
SAAT 19.15
Tüm İşletme, Bakım ve Operasyon faaliyetleri yıl boyunca Kuzey Marmara Otoyol İşletmesi ekipleri tarafından yürütülen Kuzey Marmara Otoyolunda zincirleme kaza meydana geldi. TIR’lar birbirine girerken kurtarma çalışmaları saatler sürdü.
İşte o anlar:
SAAT 19.08
İstanbul Kirazlı Metro durağındaki son durum. Kar yağışı nedeniyle vatandaşlar Metroları tercih ediyor. Duraklarda yoğunluk artıyor.
İşte o görüntüler:
Haberi Kaynağından oku: Oda TV
Not : Bu haber ODATV internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın