Karşıyaka Belediyesi, Kurban Bayramı sevinci ve coşkusunu yaşadı. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Kurban Bayramı dolayısıyla ana hizmet binasındaki belediye birimlerini gezerek tüm çalışanlarla tek tek bayramlaştı.
Çalışanlara Kurban Bayramı’nda huzur, mutluluk ve barış dileyen Başkan Tugay, ardından mahalle muhtarlarını makamında konuk etti. Muhtarların bayramını kutlayan Tugay; aileleri ve sevdikleri ile birlikte güzel bir bayram geçirmeleri için temennide bulundu.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber AjansıHaberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı
Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın