MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Muğla Turgutreis'in arıtmasında yüzde 66 tamamlandı

Ana SayfaHaberlerMuğla Turgutreis'in arıtmasında yüzde 66 tamamlandı
Muğla Turgutreis'in arıtmasında yüzde 66 tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden tamamlandığında Bodrum’un en büyük arıtma tesisi olacak olan Turgutreisİleri Biyolojik ...

18 August, 2022, Thursday 14:01
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden tamamlandığında Bodrum’un en büyük arıtma tesisi olacak olan Turgutreisİleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nde çalışmaların yüzde 66’sı tamamlandı. Güncel döviz kuruna göre 235 Milyon 688 Bin 869 TL maliyet ile devam eden çalışmalar tamamlandığında tesis 200 bin kişilik nüfusa hitap edecek.

MUĞLA (İGFA) - Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum’da, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı Turgutreisİleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi ve Denize Deşarj projesi inşaatının yapımı devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tarafından 2021 yılı Haziran ayında temeli atılan ve Bodrum’un en büyük arıtma tesisi olacak olan Turgutreis Atık Arıtma Tesisi inşaatında çalışmaların yüzde 66’sı tamamlandı.

Bodrum’un Turgutreis Mahallesi'nde iki kademeli olarak planlanan ve ÇED Olumlu Belgesi alınan Turgutreis İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nin toplam kapasitesi 37 bin metreküp olacak ve 200 bin kişilik nüfusa hitap edecek.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Bodrum İlçesinde önemli altyapı yatırımları yaptıklarını ve bu yatırımların Bodrum’un geleceği için büyük önem arz ettiğini söyledi.

Başkan Gürün, “Bodrum Muğla’nın dünyaya açılan yüzlerinden biri. Hem doğası hem denizi hem de tarihi ile çok önemli bir merkez. Bu nedenle biz bu güzellikleri korumak ve gelecek nesillere güvenle aktarabilmek için üzerimize düşen görevi yapmalıyız. Bodrum’un uzun yıllarıdır çözüm bekleyen sorunlarını teker teker çözüme kavuşturuyoruz. TurgutreisAtıksu Arıtma tesisimiz Bodrum’un en büyük arıtma tesisi olma özelliğini taşıyor. TurgutreisAtıksu Arıtma tesisimiz 37 bin metreküp kapasitesi, deniz deşarjı ve elde edilen suyun yeşil alanlarda kullanılması özellikleri ile modern ve Muğla’ya yakışan bir tesis olacak” dedi.

Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı

Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

Arıtma TesisiTurgutreisMuğlaBodrum’un
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Haberler

Antalya’da Yüzme Eğitimi İçin Öne Çıkan Tercihlerden Biri: AquaWave

Neden Herkes SMILE Lazer’i Konuşuyor? Göz Tedavisinde Sessiz Bir Devrim mi Yaşanıyor?

Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları, Çocuk Kitabı Serileri ile Minik Okurlarına Geniş Bir Külliyat Sunuyor

Yerden Isıtmada Konforun Modern Yüzü: Karbon Isıtıcı Film ile Tanışın

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle