MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Renault Türkiye CEO’su açıkladı: Yerli üretim artıyor!

Ana SayfaTeknolojiRenault Türkiye CEO’su açıkladı: Yerli üretim artıyor!
Renault Türkiye CEO’su açıkladı: Yerli üretim artıyor!

Uygun fiyatlı otomobiller artan fiyatlardan sonra birçok kişinin gözdesi haline geldi. Özellikle yerli üretim otomobiller, uygun fiyatları ...

06 April, 2022, Wednesday 20:00
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Uygun fiyatlı otomobiller artan fiyatlardan sonra birçok kişinin gözdesi haline geldi. Özellikle yerli üretim otomobiller, uygun fiyatları sayesinde çok iyi satış rakamlarına ulaşabiliyor. Bu alanda Renault Türkiye tarafından ülkemizi sevindirecek yeni bir haber geldi. Yapılan açıklamaya göre yeni nesil Mitsubishi Colt, ülkemizde üretilecek.

Yeni nesil Mitsubishi Colt, 2023 yılında Türkiye’de üretilecek!

Dün ortaya atılan iddialarla birlikte Mitsubishi Colt’un yeni neslinin ülkemizde üretileceği ortaya çıkmıştı. Bu iddianın ardından Renault – Oyak tarafından resmi açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre Mitsubishi – Renault ortaklığıyla tasarlanan yeni nesil Mitsubishi Colt, 2023 yılı itibariyle Türkiye’de üretilecek.

Yeni Mitsubishi Colt, Renault Clio ile aynı altyapıyı paylaşacak. Uygun fiyatıyla öne çıkması planlanan aracın 2023 yılının 4. çeyreğinde Avrupa’da satışa sunulacak. Aracın fiyatıyla ilgili henüz bir bilgi bulunmasa da büyük ihtimalle kardeşi Renault Clio ile benzer fiyatlarla karşımıza çıkacak.

Renault Türkiye tarafından yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

“Yeni nesil Colt, tıpkı Clio modelinde olduğu gibi Renault – Nissan – Mitsubishi İttifakı’nın modüler CMF-B platformunda üretilecek. Yeni araç, 2023’ün 4. çeyreğinde Avrupa’da satışa sunulacak. Renault – Nissan – Mitsubishi İttifakı’nın “kazan-kazan” felsefesine dayalı işbirliği stratejisi ve Renault Group’un Oyak Grubu ile 52 yıldır süregelen köklü ortaklığı, Yeni Nesil Mitsubishi Colt’un Oyak-Renault Bursa Fabrikası’nda üretilmesi kararı ile daha da güçleniyor.”

Bu sayede Megane Sedan üretiminin Karsan’a aktarılmasından sonra Renault – Oyak Fabrikasındaki boşluk yeni nesil Colt modeliyle doldurulacak. Aracın tasarımı ile dikkat çekmesi bekleniyor. Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce yeni Mitsubishi Colt ülkemize gelince iyi satış rakamlarına ulaşır mı? Görüşlerinizi yorumlar kısmında veya SDN Forum‘da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Haberi Kaynağından oku: Shiftdelete

Not : Bu haber SHİFTDELETE internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Teknoloji

Akbank Mobil Güncelleme Nasıl Yapılır?

Yurt Dışından Getirilen Telefonların IMEI Kayıt Ücreti Ne Kadar?

Video Boyutu Nasıl Küçültülür?

Warpiris Kart Yönetim Sistemi Ne işe Yarar

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle