MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Trump’ın damadı Suudi Prens’ten para istedi

Ana SayfaMagazinTrump’ın damadı Suudi Prens’ten para istedi
Trump’ın damadı Suudi Prens’ten para istedi

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüşen Donald Trump'ın damadı ve danışmanı Jared Kushner'ın geçen yıl kurduğu girişim ...

10 February, 2022, Thursday 16:37
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüşen Donald Trump'ın damadı ve danışmanı Jared Kushner'ın geçen yıl kurduğu girişim sermayesi fonuna destek istediği öğrenildi. Kushner, aynı amaçla Dubai ve Katar'a da gitti.

ABD eski Başkanı Donald Trump’ın damadı ve eski üst düzey danışmanı Jared Kushner, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüştü.

Bloomberg’in haberinde, Kushner ile Selman’ın görüşmesinin son birkaç hafta içinde yapıldığı belirtildi ancak net tarih verilmedi.

Kushner, Trump’ın danışmanlığını yaptığı döneminde Selman ile yakın ilişki kurmuş, İsrail ile Arap ülkelerinin ilişkilerinin normalleşmesinde rol oynamıştı.

VARLIK FONLARINDAN PARA İSTEDİ

Bloomberg’de yer alan habere göre, Kushner, Affinity Partners adlı girişim fonu için Selman’ın başında bulunduğu 500 milyar dolarlık Suudi Arabistan varlık fonundan destek istedi.

Kushner’ın son aylarda diğer Körfez ülkelerini de ziyaret ettiği ve onların varlık fonlarından da şirketine destek istediği aktarıldı.

Kushner’ın ayrıca, petrol fiyatlarının artmasıyla gelirleri artan Suudi Arabistan’ın ulusal petrol şirketi Aramco’nun CEO’su Amin Nasser ve yetkililerle de bir araya geldiği aktarıldı.

Kushner’in Aramco yetkilileriyle görüşmesinde, yenilenebilir enerji projeleri üzerine konuştukları belirtildi.

Kushner’ın geçen yıl kurduğu Affinity Partners adlı girişim fonunun şimdiye kadar topladığı paranın 3 milyar doları aştığı belirtiliyor.

Haberi Kaynağından oku: Sözcü

Not : Bu haber SÖZCÜ internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

KushnerSelman
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Magazin

8 Mayıs 2025: Gökyüzü Bugün Ne Söylüyor? İşte Burçlarınızın Nabzı!

16 Nisan 2025 Günlük burç yorumları

Kral Kaybederse Dizisi Oyuncu Kadrosu Ve Konusu

ANKARA’DA GÜZELLİK VE MODA GÜNÜ SES GETİRDİ

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle