Hüseyin Baş: Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığını satmak isteyenler her zaman olacağı gibi, buna karşı Tam Bağımsız Türkiye mücadelesi veren Mustafa Kemal'ler, Deniz Gezmiş'ler, Yusuf Aslan'lar ve Hüseyin İnan'lar da her zaman var olacaktır, varız!
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, idam edilişlerinin 50. Yılında Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ı andı.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hüseyin Baş, “Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığını satmak isteyenler her zaman olacağı gibi, buna karşı Tam Bağımsız Türkiye mücadelesi veren Mustafa Kemal'ler, Deniz Gezmiş'ler, Yusuf Aslan'lar ve Hüseyin İnan'lar da her zaman var olacaktır, varız!” ifadelerini kullandı.
BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, paylaşımında Prof. Dr. Haydar Baş’ın Deniz Gezmiş ve arkadaşlarıyla ilgili paylaşım rekorları kıran konuşmasından cümlelerin de yer aldığı bir videoya da yer verdi.
Haberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı
Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın