MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

İstanbul-İzmit Kardeşliği ortak projelere ve dayanışmaya devam ediyor

Ana SayfaHaberlerİstanbul-İzmit Kardeşliği ortak projelere ve dayanışmaya devam ediyor
İstanbul-İzmit Kardeşliği ortak projelere ve dayanışmaya devam ediyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı şirketlerin yöneticileri ile İzmit’te bir araya gelerek ...

31 May, 2022, Tuesday 14:20
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı şirketlerin yöneticileri ile İzmit’te bir araya gelerek iki belediye arasında yapılabilecek işbirlikleri ve projeler üzerine fikir alışverişinde bulundu.

KOCAELİ İGFA- İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan şirketlerin yöneticilerini İzmit’te ağırladı. Ramada Otel’de yapılan toplantıda Başkan Hürriyet, İzmit’e kültür, sanat, spor ve kentsel düzenleme gibi birçok konuda değer katacak projelerle ilgili İBB heyeti ile fikir alışverişinde bulundu.

İSTANBUL-İZMİT KARDEŞLİĞİ

Toplantı öncesi konuşan Hürriyet, “Daha önceki işbirliklerimize dayalı olarak yaptığımız toplantılar çok verimli olmuştu. İstanbul ve İzmit kardeşliği çerçevesinde ortaya çıkan güzel projelerin İzmit’e katkısı oluyor. Buradaki varlığınız bizler için çok kıymetli. İnşallah bu toplantıdan da İzmitli vatandaşlarımızın hayrına olacak yeni işbirlikleri yeni projeler ortaya çıkacak. Bu anlamda gerek sizlere gerekse İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

İZMİT BELEDİYESİNDEN TOPLANTIYA GENİŞ KATILIM

Toplantıda İzmit Belediyesi adına, Başkan Yardımcıları Ünal Özmural, Emirşah Torun, Cem Güler ve Yaşar Kardaş, Meclis Üyesi Çetin Sarıca, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Havva Açıkgöz, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ceren Cömert, Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa, Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, Bilgi İşlem Müdürü İsmet Kunttaş, İmar ve Şehircilik Müdürü Çetin Düzgün, Veteriner İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürü Dr. Mehmet Çetinkaya, Park ve Bahçeler Müdürü Ümit Uçar, STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Birol Sağlam ile müdürlük personelleri yer aldı.

İBB ŞİRKETLERİ HAZIR BULUNDU

Toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediyesinden ise, İBB Kültür Varlıkları Projeler Müdür Yardımcısı İrem Bülbül Nardereli, İBB Çevre Koruma Müdürü Erdinç Algül, İBB Atık Yönetimi Müdür Yardımcısı Halide Yeşilkaya, İBB Atık Yönetimi Avrupa Yakası Kent Temizlik Şefi Barış Önder, İstaç A.Ş.-Proje ve İş Geliştirme Müdürü Mevlüt Fatih Peker, İstaç A.Ş. Çevre Mühendisi Yelda Küçük, İsbak A.Ş. Satış Şefi Yakup Çakmak, İBB Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Atalık, Kültür A.Ş. Sanat Yönetmeni Özgür Genç, Kültür A.Ş. Sanat Yönetmeni Melike İyikaya, Kültür A.Ş. Kültürel Etkinlik Müdür Vekili Seher Büyükyılmaz, Bimtaş A.Ş. Mimari Tasarım Şefi Özgür Ceylan, İmar A.Ş. Proje Geliştirme Müdürü Serdar Ayhan, Belbim A.Ş. Pazarlama Müdürü Burak Yıldırım, Belbim A.Ş. Satış ve İş Geliştirme Uzmanı Meltem Ferikoğlu, İBB Başkan Danışmanlığı/Proje Uzmanı Sevda Birankar, Marmara Bölgesi İşbirlikleri Proje Yöneticisi Merve Nur Aksu, İBB Bilgi İşlem Daire Başkanı Erol Özgüner, Enerji A.Ş. Proje Yöneticisi Emin Kesler ile Enerji A.Ş. Ticaret Müdürü Şahin Aydın katıldı.

Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı

Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

MüdürüİşA.ş.İzmitİbb
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Haberler

DAHA 17’DE “MANİFEST” SÜRPRİZİ

Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları Hadis Tarihi Külliyatını Genişletiyor

Bir Satışın Gerçek Değerini Ancak Tahsilat Tamamlandığında Anlarsınız

Veri Güvenliği Açısından Avusturya Kurumsal Hosting Hizmetlerinin Önemi

Ses Yalıtımlı panel

  • Radyofrekans ile Ağrı Tedavisi
  • Atardamar Nedir?
  • Bel Fıtığı Belirtileri Nelerdir?
  • Beyinde Damar Tıkanıklığı Neden Olur?
  • Damar Hastalıkları Belirtileri
  • Hemoraji Nedir?
  • Heparin Nedir?
  • Baş Ağrısında Orta Meningeal Arter Embolizasyonu
  • Kronik Subdural Kanamada Embolizasyon
  • Varis Tedavisinde Radyofrekans Yöntemi
  • Osteoid Osteoma Radyofrekans Ablasyon
  • Vertebroplasti Nedir?
  • TIPS Nedir?
  • Ameliyatsız Karaciğer Hemanjiomu Tedavisi
  • Kronik Prostatitte Embolizasyon Tedavisi
  • Bronşiyal Arter Embolizasyonu Nedir?
  • Karaciğer Tümör Ablasyon Tedavisi
  • Kemoembolizasyon (TAKE) Nasıl Yapılır?
  • Hemoroid Embolizasyonu Nedir?
  • Karaciğer Tümörü Tedavisinde Radyoembolizasyon
  • Prostat Embolizasyonu Başarı Oranı
  • Paratiroid Nodül Ablasyonu
  • Kafa İçi Basınç Artışına Neden Olan Serebral Venöz Bozukluk
  • Tiroid Nedir?
  • Sertleşme Sorunu Tanısında İleri Görüntüleme Teknikleri
  • Penil Venöz Kaçak Tedavisi
  • Miyom Ameliyatı ve Embolizasyonu Farkı
  • Eagle Sendromu Tedavisi
  • Beyin Anevrizması Embolizasyonu
  • Hidrosel Tedavisi
  • Ameliyatsız Fıtık Tedavisi
  • Tiroid Ameliyatı ve Embolizasyonu Farkı
  • Bel Fıtığı Tedavi Yöntemleri
  • Toplardamar Nedir?
  • Tıbbi Onkoloji Nedir?
  • Omurilik Nedir?
  • Omurga Anatomisi
  • Nodül Nedir?
  • Kanser Çeşitleri Nelerdir?
  • Ablasyon Nedir?
  • Anevrizma Nedir?
  • Topuk Dikeni Belirtileri
  • Kulak Çınlaması Neden Olur?
  • Biyopsi Alınması Tehlikeli Midir?
  • Diyabetik Ayak İyileşir Mi?
  • Serebrovasküler Hastalıklar
  • Karaciğer Kanseri Erken Evre Belirtileri
  • Stent Takıldıktan Sonra Nelere Dikkat Edilmeli?
  • Kanser Çeşitleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle