
İdo Tatlıses, Yeşim Salkım, Gülse Birsel gibi ünlü isimler artan zamlardan sonra gelen faturaları paylaşarak sitem etmişti. Son olarak ise Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı özel programına konuk olup 100 bin TL kazanan şarkıcı Serkan Kaya'dan da fatura isyanı geldi.
9.800 TL'lik elektrik faturasını paylaşan Serkan Kaya paylaşımında "CK enerji bizi de ihmal etmemiş sağ olsun" yorumunda bulundu.

Serkan Kaya daha sonra ise konserini paylaşarak "Çok çalışmak lazım" notunu düştü.
Serkan Kaya Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı programında kazandığı parayı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı kurumlardaki çocukların ihtiyaçları için bağışlamış ve Bakanlıktan, Kaya'ya teşekkür belgesi verilmişti.
Haberi Kaynağından oku: Oda TV
Not : Bu haber ODATV internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın