SON GELİŞME
--:--:--

2021 yılında en az 30 moto kurye, iş cinayetlerinde yaşamını yitirdi

Türkiye’de koronavirüs pandemisinin başladığı günden bu yana salgının yükünü sırtlayan moto kuryeler; iş güvencesi olmadan, hız baskısı ve …

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
2021 yılında en az 30 moto kurye, iş cinayetlerinde yaşamını yitirdi

Türkiye’de koronavirüs pandemisinin başladığı günden bu yana salgının yükünü sırtlayan moto kuryeler; iş güvencesi olmadan, hız baskısı ve niteliksiz ekipmanlar eşliğinde ölümle burun buruna olmaya devam ediyor.

Son olarak, Twitter’da moto kuryelerin yaşadıkları zorlu süreçleri, artan iş yoğunluğu ve yaşanan ölümleri düzenli olarak paylaşan Moto Kurye-Haber Yorum hesabı, 2021 yılında yaşamını yitiren moto kuryelerle ilgili raporunu açıkladı. Rapora göre en az 30 moto kurye iş cinayetlerinde yaşamını yitirdi.

YARISINA YAKINI 20’Lİ YAŞLARDAKİ GENÇLER

Verilere göre yaşamını yitiren moto kuryelerin yarısına yakını 20’li yaşlarındaki gençlerden oluştu. 2 kuryenin 18 yaşının altında olduğu belirlenirken 22 Aralık’ta Bakırköy’de yaşamını yitiren göçmen kuryenin üzerinden kimlik çıkmadığı için ismine ulaşılamadı.

İŞ CİNAYETLERİ EN ÇOK İSTANBUL’DA YAŞANDI

2021’de moto kuryelerin yaşamını yitirdiği iş cinayetlerinin en çok İstanbul, İzmir ve Denizli’de yaşandığı tespit edildi. Bunun dışında Ankara, Bursa, Ordu, Kayseri, Urfa, Antalya, Bolu, Kocaeli, Zonguldak, Konya, Düzce, Gümüşhane ve Çanakkale’de iş cinayetleri yaşandı.

Haberi Kaynağından oku: Cumhuriyet

Not : Bu haber CUMHURİYET internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Yaparsa Kadın Yapar
Yaparsa Kadın Yapar
Güney Kore’den Kuzey Kore’nin devriye gemisine uyarı ateşi
Güney Kore’den Kuzey Kore’nin devriye gemisine uyarı ateşi
Zamlar AKP’li belediyeyi de vurdu
Zamlar AKP’li belediyeyi de vurdu
“485 bin üniversite mezunu kadın işsiz”
“485 bin üniversite mezunu kadın işsiz”
AKP’li belediye çocuk parkını müteahhitte satmış
AKP’li belediye çocuk parkını müteahhitte satmış
Yunanistan’ın geri ittiği göçmenler Topan Ada’da mahsur kaldı
Yunanistan’ın geri ittiği göçmenler Topan Ada’da mahsur kaldı
Haberin Doğru Adresi
Yeni İstiklal Gazetesi Kıbrıs

Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.

2025 Seobaz Haber Teması © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması