SON GELİŞME
--:--:--

Samsun’da Atatürk anıtı çevresinde zincir oluşturuldu

Samsun’da Anıt Park içinde bulunan Atatürk anıtına yapılan saldırının ardından ADD, CHP, İYİ Parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş anıtta …

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Samsun’da Atatürk anıtı çevresinde zincir oluşturuldu

Samsun’da Anıt Park içinde bulunan Atatürk anıtına yapılan saldırının ardından ADD, CHP, İYİ Parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş anıtta toplandı.

Atatürk anıtına halat bağlayıp araçla çekerek yıkmak isteyen 2 kişinin Samsun Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgulamaları devam ederken, saldırıyı öğrenen vatandaşlar Anıt Park’a akın etti. ADD, CHP ve İYİ parti il temsilcileri de vatandaşları yalnız bırakmadı. Yurttaşlar Atatürk anıtı önünde saldırıyı kınadı.

“MOBESELER NEREDEYDİ?”

Anıt önünde açıklama yapan ADD Samsun Şube Başkanı Işık Özkefeli, olayın meydana geldiği yerin kentin ortasında bulunduğunu ve park içinde MOBESE kameraları olduğunu belirterek, “Biz buraya çelenk koymak istediğimizde bize iznimizin olmadığını ve MOBESE kameralarının bizi izlediğini söyleyen emniyete buradan soruyorum, bu araç buraya girerken, ipleri bağlarken MOBESE’ler neredeydi?  Güvenlik güçleri neredeydi? Samsun yöneticileri bu anıtı koruyamıyorsa Samsun halkı Ata’sını da heykelini korur. Bu gece burada anıt nöbetindeyiz” diyerek saldırıyı kınadı.

“NÖBET TUTULACAK”

CHP İl Başkanı Fatih Türker, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy da yaptıkları konuşmalarda olayın takipçisi olduklarını söyledi. Grup “Mustafa Kemal’in askerleriz” diye sloganlar atarak tepkilerini dile getirdi. Grup daha sonra heykel etrafında güvenlik halkası oluşturdu. ADD, akşam 20.00’da anıtta nöbete başlayacağını açıkladı.

Haberi Kaynağından oku: Sözcü

Not : Bu haber SÖZCÜ internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Yaparsa Kadın Yapar
Yaparsa Kadın Yapar
Güney Kore’den Kuzey Kore’nin devriye gemisine uyarı ateşi
Güney Kore’den Kuzey Kore’nin devriye gemisine uyarı ateşi
Zamlar AKP’li belediyeyi de vurdu
Zamlar AKP’li belediyeyi de vurdu
“485 bin üniversite mezunu kadın işsiz”
“485 bin üniversite mezunu kadın işsiz”
AKP’li belediye çocuk parkını müteahhitte satmış
AKP’li belediye çocuk parkını müteahhitte satmış
Yunanistan’ın geri ittiği göçmenler Topan Ada’da mahsur kaldı
Yunanistan’ın geri ittiği göçmenler Topan Ada’da mahsur kaldı
Haberin Doğru Adresi
Yeni İstiklal Gazetesi Kıbrıs

Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.

2025 Seobaz Haber Teması © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması