SON GELİŞME
--:--:--

Sultangazi’de düğün sahiplerinden polise saldırı: 5 polis ve 1 bekçi yaralandı

Olay Sultangazi, Uğur Mumcu Mahallesi’nde dün gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre düğünlerinden 2 gün önce bir düğün …

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Sultangazi’de düğün sahiplerinden polise saldırı: 5 polis ve 1 bekçi yaralandı

Olay Sultangazi, Uğur Mumcu Mahallesi’nde dün gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre düğünlerinden 2 gün önce bir düğün salonunda içkili eğlence yapan bir grup, gece saatlerinde yüksek sesli müzik dinlemeye devam etti. Grup, çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve zabıta ekiplerine sandalye fırlatarak ve yumruk atarak saldırdı.

26 GÖZALTI

Darp edilen polis ve zabıta ekipleri, olay yerine destek ekipler çağırdı. Olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri, biber gazı kullanarak alkollü gruba müdahale etti. Polis grubu sakinleştirmek için havaya uyarı atışı da yaparken olay nedeniyle 26 şüpheli gözaltına alınarak Esentepe Polis Merkez Amirliği’ne getirildi. Olayda 1 komiser yardımcı, 4 polis memuru ve 1 bekçi yaralandı.

Gözaltına alınan şüphelilerin işlemleri tamamlanmasının ardından Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne sevk edilmesi bekleniyor.

“POLİSE BAYA SALDIRDILAR”

Çevre sakini Sultan Yorgun ise düğün salonunun sesinden rahatsız olduklarını, 00.00’dan sonra düğün salonunda eğlence devam edince her zaman kavga çıktığını öne sürerek “Saat 01.00 gibiydi, gürültüler başladı. Biz deprem oluyor sandık. Sandalyeler havada uçuşuyordu. Camdan dışarı çıktık, 5 polis vardı burada. İçeride kapılara vuruyordu. Polisler destek bekliyordu sanırım. Bir polis kolunu tutuyordu, bir polis kafasını tutuyordu. Dayak yemişlerdi herhalde. Polis bağırıyordu” ifadelerini kullandı.

Polisin destek çağırdığını kaydeden Yorgun, şöyle konuştu:

“Bütün sokaklar polisle doldu. Düğün salonun içerisinde kalabalık vardı. Polislere saldıracaklardı herhalde. Polisler tek tek alıp kelepçelerken hala küfür ediyorlardı, pis konuşuyorlardı. Hatta polisin biri sakinleşsinler diye 3 el de ateş attı. Biz hemen camdan içeri girdik. Polise baya saldırdılar hakaret olsun, dövmek olsun. Polis ‘Her akşam buraya geliyoruz’ diyordu. Hakikaten her akşam da geliyorlardı. Bazen biz çağırıyorduk polisleri çünkü biz de buradayız. O havaya atılan silah polisten olmasaydı başka birinden olsaydı belki maganda kurşununa gidecektik. Çünkü merak ediyoruz, arabamız burada ve arabamız kanlar içerisinde şu an”

Haberi Kaynağından oku: Cumhuriyet

Not : Bu haber CUMHURİYET internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Suudi Arabistan’a Yük Gönderiminde Güvenilir Lojistik ve Nakliye Çözümleri
Suudi Arabistan’a Yük Gönderiminde Güvenilir Lojistik ve Nakliye Çözümleri
İkinci El Rolex Saat Alan Yerler Arasında Güven Neden Önemlidir?
İkinci El Rolex Saat Alan Yerler Arasında Güven Neden Önemlidir?
Jeneratör Periyodik Bakımda Kesintisiz Enerjinin Anahtarı
Jeneratör Periyodik Bakımda Kesintisiz Enerjinin Anahtarı
Ankara’da Araç Kiralama İçin Pratik Çözümler ve İpuçları
Ankara’da Araç Kiralama İçin Pratik Çözümler ve İpuçları
Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları’nın Temmuz Ayı Fırsat Köşesinde Bülent Ata Kitapları Var
Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları’nın Temmuz Ayı Fırsat Köşesinde Bülent Ata Kitapları Var
Alüminyum Doğrama Pencere
Alüminyum Doğrama Pencere
Haberin Doğru Adresi
Yeni İstiklal Gazetesi Kıbrıs

Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.

2025 Seobaz Haber Teması © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması