SON GELİŞME
--:--:--

Nihan Ünsal’dan Burak Sergen’e zina davası

Corona virüsü tedavisinin ardından evlendiği genç sevgilisinin kendisini aldattığı iddiasıyla boşanma davası açan oyuncu Burak Sergen’e, eşi …

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Nihan Ünsal’dan Burak Sergen’e zina davası

Corona virüsü tedavisinin ardından evlendiği genç sevgilisinin kendisini aldattığı iddiasıyla boşanma davası açan oyuncu Burak Sergen’e, eşi Nihan Ünsal zina nedeniyle karşı boşanma davası açtı.

Oyuncu Burak Sergen, kendisinden 28 yaş küçük sevgilisi Nihan Ünsal ile geçen yıl sürpriz bir kararla nikâh masasına oturdu. Henüz dört aylık evli olan çiftin evliliği ihanet haberleri ile sarsıldı. Burak Sergen, aldattığı gerekçesiyle eşine boşanma davası açtı. Sergen bir gazetede yayımlanan eşinin ihanet fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sundu. Bir an önce boşanmak istediğini belirten oyuncu boşanma davasına gizlilik kararı aldırdı.

KARŞI BOŞANMA DAVASI

İhanetle suçlanan Nihan Ünsal’dan sürpriz dava ise İzmir’den geldi. Nihan Ünsal avukatı Cihan Bayazıt aracılığıyla Burak Sergen’e zina nedeniyle karşı boşanma davası açtı. İzmir Aile Mahkemesi’nde açılan davada, boşanma davasının özellikle son dönemde yazılı ve görsel basın ile sosyal medyada çıkan haberlere dayanılarak açıldığı belirtildi.

Avukat Cihan Bayazıt tarafından mahkemeye sunulan dilekçede, dayanak gösterilen haberlerde ilgili kişiyle ilişkisinin bulunduğu hatta çocuğu ile tanıştıracak kadar ciddi bir ilişki olduğu bizzat Burak Sergen tarafından da kabul edildiği ileri sürüldü.

ALDATTIĞI İDDİASINI KABUL ETMEDİ

Dilekçede Burak Sergen’in, babası bulunmayan Nihan Ünsal ile annesini evlilik sürecinde borç batağına sürükledikten sonra kendisinden uzaklaştırıp hataya sürüklediği iddia edildi.

Burak Sergen’in kendisini corona olduğu dönemde aldattığını sürekli ön plana çıkardığının yer aldığı dilekçede, “Oysa ki; bu durumun gerçek dışı olduğu belgelerle ve tanık beyanlarıyla sabit olacaktır” dendi.

Burak Sergen’in açtığı boşanma davasında 100 bin TL tazminat istenmesine rağmen kamuoyuna tazminat istemediğine ilişkin beyanlar sunduğunun yer aldığı dilekçede, gerçek dışı, hakaret boyutuna varan ithamlarda bulunulduğu iddia edildi.

Haberi Kaynağından oku: Sözcü

Not : Bu haber SÖZCÜ internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Red Bull BC One Dünya Finali heyecanına geri sayım başladı
Red Bull BC One Dünya Finali heyecanına geri sayım başladı
Cumhuriyetin 99. Yılında Çankaya’dan İki Sergi Birden
Cumhuriyetin 99. Yılında Çankaya’dan İki Sergi Birden
Komedide Vodvil Rüzgarı ‘Şimdi Yandık’ Amazon Prime’da
Komedide Vodvil Rüzgarı ‘Şimdi Yandık’ Amazon Prime’da
Yahudi Kültürü Avrupa Günü 13 Kasım’da İstanbullularla Buluşmaya Hazır
Yahudi Kültürü Avrupa Günü 13 Kasım’da İstanbullularla Buluşmaya Hazır
Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın’ın en büyük festivalini düzenledi
Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın’ın en büyük festivalini düzenledi
12. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali Tanıtıldı
12. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali Tanıtıldı
Haberin Doğru Adresi
Yeni İstiklal Gazetesi Kıbrıs

Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.

2025 Seobaz Haber Teması © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması