TBMM Başkanı Mustafa Şentop, genel kurulu 1 Ağustos’ta olağanüstü toplantıya çağırdı. Toplantıda, sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarının …
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, genel kurulu 1 Ağustos’ta olağanüstü toplantıya çağırdı. Toplantıda, sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarının nedenleri ve alınması gereken önlemler ele alınacak.
ANKARA (İGFA) – Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarının nedenleri ve alınması gereken önlemler konusunda bir genel görüşme açılması amacıyla olağanüstü toplantı çağrısı yapıldı.
Bunun üzerine Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, TBMM Genel Kurulu’nu, Anayasa’nın 93 ve Meclis İçtüzüğü’nün 7’nci maddeleri gereğince, 1 Ağustos Pazartesi günü saat 15.00’te toplantıya çağırdı.
Hatırlanacağı gibi dün CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP’nin 120 vekilin imzasıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni 1 Ağustos’ta sağlık çalışanlarının sorunlarını görüşmek üzere olağanüstü toplantıya davet etmiş, konuyla ilgili dilekçelerini Meclis Genel Sekreterliği’ne sunduklarını duyurmuştu.
Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı
Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap