Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın genelindeki camilerde bayram temizliğine başladı. Rutin temizlik işlemlerinin yanı sıra yapılan temizlikle vatandaşların ibadetlerini huzur içerisinde yapmaları amaçlanıyor.
Aydın genelinde rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra bayram temizliği çalışmalarını da sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri camilerde de hummalı bir çalışma yürütüyor. Camiler en ince ayrıntılarına kadar temizlenirken özellikle halıların yıkanmasına ve dezenfeksiyonuna özel önem veriliyor.
Kurban Bayramı’nın tüm vatandaşlara huzur ve mutluluk getirmesini temenni eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşların camilerde gönül rahatlığıyla ibadetlerini yapabilmeleri için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber AjansıHaberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı
Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın