SON GELİŞME
--:--:--

Başkan Gürün; “Ulusal egemenliğimizin, çocuklarımızın bayramı kutlu olsun”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan bir mesaj yayımladı. Bağımsızlığını …

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Başkan Gürün; “Ulusal egemenliğimizin, çocuklarımızın bayramı kutlu olsun”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan bir mesaj yayımladı.

Bağımsızlığını büyük bir zafer ve mücadele ile kazanan ulusumuzun milli bayramlarını her yıl coşkuyla kutladığını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen ve dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102.yıl coşkusunun gururunu yaşadıklarını belirtti.

“Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyen Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türk Milleti bağımsızlık mücadelesi verirken 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni kurmuştur. Anadolu’nun dört bir yanından savaş şartlarına rağmen gelen mebuslarla Ankara’da açılan TBMM Kurtuluş Savaşı günlerinde çok önemli kararları birlikte almış ve Türk ulusunun bağımsızlığını kazanmasında büyük rol oynamıştır. Egemenlik kayıtsız şartsız milletin olmuştur. İşte bu önemli günü 23 Nisan 1920 tarihini Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak tüm dünya çocuklarına armağan etmiştir. Atatürk; “Küçük hanımlar, küçük beyler; Sizin hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz.” Diyerek de Türk ulusunun evlatlarına ne kadar güvendiğini göstermiştir.

Ulusal Egemenliğimizin 102. Yılında, 23 Nisan’da istikbalimiz, umut ışığımız, Atatürk’ün yolunda, fikri, irfanı, vicdanı hür evlatlarımızın bayramını en içten dileklerimle ve büyük bir gururla kutluyor, çocuklarımıza 23 Nisan’ı, bizlere de böyle bir ülke emanet eden büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve özlemle anıyorum.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Haberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı

Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Red Bull BC One Dünya Finali heyecanına geri sayım başladı
Red Bull BC One Dünya Finali heyecanına geri sayım başladı
Cumhuriyetin 99. Yılında Çankaya’dan İki Sergi Birden
Cumhuriyetin 99. Yılında Çankaya’dan İki Sergi Birden
Komedide Vodvil Rüzgarı ‘Şimdi Yandık’ Amazon Prime’da
Komedide Vodvil Rüzgarı ‘Şimdi Yandık’ Amazon Prime’da
Yahudi Kültürü Avrupa Günü 13 Kasım’da İstanbullularla Buluşmaya Hazır
Yahudi Kültürü Avrupa Günü 13 Kasım’da İstanbullularla Buluşmaya Hazır
Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın’ın en büyük festivalini düzenledi
Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın’ın en büyük festivalini düzenledi
12. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali Tanıtıldı
12. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali Tanıtıldı
Haberin Doğru Adresi
Yeni İstiklal Gazetesi Kıbrıs

Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.

2025 Seobaz Haber Teması © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması