Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Sümer Mahallesi’nde incelemelerde bulunarak vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Gittiği mahallelerde hem belediye ekiplerinin çalışma alanlarını inceleyen Savran hem de mahalle sakinleri ve esnaflarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinliyor.
Başkan Savran son olarak ziyaret ettiği Sümer Mahallesi’nde Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yol ve yaya kaldırımı yapım ve yenileme çalışmalarını inceledi.
Başkan Savran’a incelemeleri sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Erol ve Furkan Feralan’da eşlik etti.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber AjansıHaberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı
Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.








Yorum Yazın