MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Bursa Kalite Ödülü sahiplerini buldu

Ana SayfaGündemBursa Kalite Ödülü sahiplerini buldu
Bursa Kalite Ödülü sahiplerini buldu

KalDer Bursa Şubesi ve Bursa Sanayicileri ve İş insanları Derneği (BUSİAD) iş birliği ile düzenlenen Bursa Kalite Ödülü’nün sahipleri belli oldu ...

05 June, 2022, Sunday 16:15
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

KalDer Bursa Şubesi ve Bursa Sanayicileri ve İş insanları Derneği (BUSİAD) iş birliği ile düzenlenen Bursa Kalite Ödülü’nün sahipleri belli oldu.

BURSA (İGFA) - Türkiye Kalite Derneği (KalDer), Türkiye’nin rekabet gücünü yükseltmek adına “kalite” anlayışını tüm çalışmalarının odağına alan kurum ve kuruluşları ödüllendirmeye devam ediyor.

Mükemmellik kültürünü yaşam biçimine dönüştürerek Türkiye’nin rekabet gücünü yükseltmek adına faaliyetler yürüten Türkiye Kalite Derneği’nin (KalDer) düzenlediği ve iş dünyasının en prestijli organizasyonları arasında yer alan Türkiye Mükemmellik Ödülleri’nin yerel ayağını oluşturan Bursa Kalite Ödülü, sahiplerine takdim edildi.

KalDer Bursa Şubesi’nin Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) iş birliğiyle düzenlediği Bursa Kalite Ödülü kapsamında dört kurum ve kuruluş ödül adı.

Hitachi Astemo Türkiye “2021 Bursa Kalite Büyük Ödülü”ne layık görülürken, Bandırma Belediyesi, Nilüfer Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de “2021 Bursa Kalite Başarı Ödülü”nü aldı.

KalDer Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Emin Direkçi, önceliklerinin insanların temel ihtiyaçlarını karşılayarak yarın endişesi ve kaygısı olmadan hayatlarını sürdürebilmesi olduğunu kaydetti. Bu yıl 4 güzide kurumun ödül sürecinde yer aldığını belirten Direkçi, "EFQM Modeli ile yürümeyi tercih ederek; kurumları, tüm paydaşları ve kendileri için çok büyük bir işe imza attılar. Hepsini kutluyor, yolculuklarında başarılar diliyorum” dedi.

Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı

Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

TürkiyeİşBursaKalder
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Gündem

Mhp Lideri Devlet Bahçeli: "Uzak Şehir'i Kaçırmadan İzliyorum"

2026 Starbucks Kahve Fiyatları

SURVİVOR 2026 YARIŞMACILARI TAM LİSTE!

Türkiye'nin nüfusu açıklandı

Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle