MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Bursalı sanayicilere Başkan Aktaş'tan 2040 Çevre Düzeni sunumu

Ana SayfaHaberlerBursalı sanayicilere Başkan Aktaş'tan 2040 Çevre Düzeni sunumu
Bursalı sanayicilere Başkan Aktaş'tan 2040 Çevre Düzeni sunumu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni sanayi bölgeleri açmakla ilgili bir sıkıntının bulunmadığını belirterek, bu konuda 2040 ...

06 April, 2022, Wednesday 16:07
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni sanayi bölgeleri açmakla ilgili bir sıkıntının bulunmadığını belirterek, bu konuda 2040 Çevre Düzeni ve 2035 Ulaşım Master Planı dikkate alınarak adım atılması gerektiğine dikkat çekti.

BURSA (İGFA) - Bursa Sanayici ve İşinsanları Derneği’nin geleneksel Çekirge Toplantısı’nın konuğu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş oldu.

İftar organizasyonuyla birleştirilen etkinliğin açılışında konuşan BUSİAD Başkanı Buğra Küçükkayalar, “Ramazanlar bizleri birleştirir, kardeşlik duygularını pekiştirir. Bu anlayış, beraberinde yardımlaşma ve dayanışmayı getirir. Bugünlerde bu ve benzeri toplantılarla bir araya gelerek, birlikteliklerimizi sürdürüyoruz. Bu anlamda ihtiyaç sahiplerini hatırlamalı, onları unutmamalıyız. Çabamız; kalp kırmadan, kul hakkı yemeden, yaşadığımız ortama olumlu izler bırakarak bu dünyadan ayrılmak. Hepinize arkanızdan iyi insandı denilecek bir hayat diliyorum” dedi.

BUSİAD’ın konuğu olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da sunumunda, iş dünyasının merak ettiği ‘2040 Çevre Düzeni Planı, Kültürpark Master Planı, TEKNOSOB ve ulaşım başta olmak üzere kente kazandırılan’ yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

SANAYİLEŞMEDE HAMLE YAPILABİLİR

Zaman zaman kamuoyunda da tartışılan yeni sanayi bölgelerine ihtiyaç olmadığı konusuna 2040 Çevre Düzeni Planı üzerinden değinen Başkan Aktaş, Bursa’da yeni sanayi bölgeleri açmak ile ilgili bir engelin bulunmadığını söyledi.

Ancak hazırlanan planda şehir içinde kalan sanayilerle alakalı revizyonlar olacağını kaydeden Başkan Aktaş, “"040 Çevre düzeni planı başlığında; bizim nerede konut, nerede ticaret, nerede sanayi olacak bunları tanımlayarak hareket etmemiz gerekiyor. Bunu 2035 Ulaşım Master Planı ve 2040 Çevre Düzeni Planı ile çerçevelememiz ve o doğrultuda hareket etmemiz gerekli. Konutu çevir sanayiye, tarım alanını çevir sanayiye yaklaşımı ile bu işin üstesinden gelmemiz imkanız” dedi.

Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı

Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

SanayiPlanıBaşkanBursaAktaş
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Haberler

İlk Kez Av Tüfeği Alacakların Bilmesi Gereken 5 Yasal Zorunluluk

Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları’ndan 23 Nisan Haftasında Çocuklara Özel Kampanya

“Halktan Biri” seyirciyle buluştu

23 Nisan coşkusu İzmir’i sardı

Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle