SON GELİŞME
--:--:--

“İnşallah bu ayakkabılarla altın madalyaya koşarsın”

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 14 Mayıs’ta Romanya’nın Campulunc Moldovonesc kentinde düzenlenecek Balkan Dağ Koşusu Şampiyonası’nda …

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
“İnşallah bu ayakkabılarla altın madalyaya koşarsın”

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 14 Mayıs’ta Romanya’nın Campulunc Moldovonesc kentinde düzenlenecek Balkan Dağ Koşusu Şampiyonası’nda milli forma ile ülkemizi temsil edecek Talasgücü Belediyesporlu atlet Dilan Çukurçam’a başarılar diledi.

Mehmet UZEL/ KAYSERİ İGFA- Antrenör Muzaffer Bayram ile birlikte milli atlet Çukurçam’ı ağırlayan ve kros ayakkabısı hediye eden Başkan Yalçın, “Sana güveniyoruz ve inanıyoruz. İnşallah bu ayakkabılarla altın madalyaya koşarsın.” dedi.

Sporcu Fabrikası adı altında spora ve sporcuya önemli yatırımlar yaptıklarına dikkat çeken Başkan Yalçın, “Bunların canlı bir örneği ile karşı karşıyayız. Bu kızımız yıllardır bizim bünyemizde spor yapıyor. Aynı zamanda Süleymanlı Mehmet Muammer Beluk Çok Programlı Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi. Beden eğitim öğretmeni ve aynı zamanda antrenörümüz Muzaffer Bayram burada çok sayıda öğrencimizin hayatına dokunuyor. Kızımız, Romanya’da düzenlenecek olan Balkan Şampiyonası’nda hem ülkemizi, hem okulumuzu hem de Talasgücü Belediyesporumuzu temsil edecek. Kendisine bir kros ayakkabısı hediye ediyoruz. İnşallah bu ayakkabı ile altın madalyaya koşacak. Buna yürekten inanıyor ve başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“BAŞKANIMIZ HEP YANIMIZDA”

Süleymanlı Mehmet Muammer Beluk Çok Programlı Anadolu Lisesi Beden Eğitim Öğretmeni ve atletizm antrenörü Muzaffer Bayram da Başkan Yalçın’ın her zaman kendilerine çok büyük destek sağladığına dikkat çekerek, “Çok iyi hazırlandık, inşallah madalya bekliyoruz. Başkanımız Mustafa Yalçın, ilk günden beri bizim tüm çalışmalarımıza destek veriyor. Şimdi de bizi kabul ederek bu büyük yarış öncesi bize moral verdi, destek verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz, inşallah iyi sonuçlarla döneceğiz.” diye konuştu.

Romanya’da milli formayı terletecek Talasgücü Belediyespor sporcusu Dilan Çukurçam da iyi hazırlandığına dikkat çekerek, “Bir yandan eğitim hayatımı sürdürürken bir yandan da Talasgücü Belediyespor bünyesinde atletizm yapıyorum. Bizi her zaman destek olan Başkanımız Mustafa Yalçın’a çok teşekkür ediyorum. İnşallah en iyi derece ile döneceğim.” şeklinde konuştu.

Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı

Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Suudi Arabistan’a Yük Gönderiminde Güvenilir Lojistik ve Nakliye Çözümleri
Suudi Arabistan’a Yük Gönderiminde Güvenilir Lojistik ve Nakliye Çözümleri
İkinci El Rolex Saat Alan Yerler Arasında Güven Neden Önemlidir?
İkinci El Rolex Saat Alan Yerler Arasında Güven Neden Önemlidir?
Jeneratör Periyodik Bakımda Kesintisiz Enerjinin Anahtarı
Jeneratör Periyodik Bakımda Kesintisiz Enerjinin Anahtarı
Ankara’da Araç Kiralama İçin Pratik Çözümler ve İpuçları
Ankara’da Araç Kiralama İçin Pratik Çözümler ve İpuçları
Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları’nın Temmuz Ayı Fırsat Köşesinde Bülent Ata Kitapları Var
Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları’nın Temmuz Ayı Fırsat Köşesinde Bülent Ata Kitapları Var
Alüminyum Doğrama Pencere
Alüminyum Doğrama Pencere
Haberin Doğru Adresi
Yeni İstiklal Gazetesi Kıbrıs

Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.

2025 Seobaz Haber Teması © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması