MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

İzmir Karabağlar'da bağımsızlık ruhuyla koştular

Ana SayfaSporİzmir Karabağlar'da bağımsızlık ruhuyla koştular
İzmir Karabağlar'da bağımsızlık ruhuyla koştular

İzmir'de Karabağlar Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında geleneksel olarak düzenlediği ...

19 May, 2022, Thursday 22:22
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

İzmir'de Karabağlar Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında geleneksel olarak düzenlediği “Bağımsızlık Koşusu”, büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştirildi.

İZMİR (İGFA) - Üçkuyular Fahrettin Altay Metro çıkışından Bahçelievler Uğur Mumcu Parkı'na dek süren 4.5 kilometrelik koşuya 1134 kişi katıldı. Tüm katılımcılara 19 Mayıs tişörtleri armağan edildi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun başlama işaretinin ardından kıyasıya mücadele eden sporculara, VosVos Kamp İzmir Fun Clup ve Türkiye Motosiklet Kulübü (TÜRKMOK) üyeleri de araçlarıyla eşlik etti. Fahrettin Altay Meydanı’ndaki başlama törenine CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır ve CHP Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay da katıldı.

Startın ardından Uğur Mumcu Parkı'na geçen Başkan Selvitopu, Karabağlar Belediyesi Spor Okulları'nda eğitim gören sporcuların gösterilerini izledi. Daha sonra Bağımsızlık Koşusu'nun ödül töreni yapıldı.

Törene aralarında Türkbay, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Aydan Tör'ün de olduğu siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Alev Ağrı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda genç, aileleriyle birlikte katıldı.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 19 Mayıs'ta ateşlenen meşalenin yanmaya devam ettiğini vurgulayarak, “Samsun'da atılan o anlamlı adım, bir ülkenin bağımsız, kendi iradesiyle yaşamasını sağlamıştır. Mustafa Kemal Atatürk, Ulusal Kurtuluş Savaşı'ndan sonra da Cumhuriyeti ülkenin geleceği olan siz gençlere emanet etmiştir. Sizlerin Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni çok iyi bilmesi ve içeriğini kavraması gerekiyor. Çünkü bu ülkeyi daha iyi noktalara taşıyacak, Kuvayi Milli ve bağımsızlık ruhuyla yaşatmaya devam edecek olan sizlersiniz” diye konuştu.

Törenin sonunda, Bağımsızlık Koşusu'nda dereceye girenlere ödülleri Başkan Selvitopu ve protokol üyeleri tarafından verildi.

8 dalda düzenlenen yarışmada, ilk üçe girenler altınla ödüllendirildi.

Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı

Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

KarabağlarBaşkanı
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Spor

Genç yetenek Naim Saruhan Dönmez, 1461 Trabzon FK forması giyecek

Fenerbahçe Beko, Euroleague'de şampiyon oldu

Süper Lig'de 35. Hafta Hakemleri Belli Oldu! Nefesler Tutuldu

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle