Karşıyaka Belediyesi ve Hayvan Hakları Federasyonu (Haytap), Taypark’ta sıcak bir yuva bekleyen can dostlar için sahiplendirme şenliği yapacak. Şenliğin yıl boyu belli aralıklarla devam etmesi planlanıyor. Belediye Veteriner İşleri Müdürü Çağlayan İnanlı, yarın (23 Ekim 2022 Pazar) 13.00-16.00 saatleri arasında Cordelion Taypark’ta gerçekleşecek etkinliğe tüm hayvanseverleri davet etti.
SICAK BİR YUVA ONLARIN DA HAKKI
Şenlikte gönüllülerin görev yapacağını belirten İnanlı, “Haytap iş birliğiyle yapılacak olan sahiplendirme şenliği ile dünyamızı paylaştığımız can dostlarımıza sıcak yuvalar arıyoruz. Hayvan sevgisini daha çok insanın yaşamasını amaçlıyoruz" diye konuştu.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber AjansıHaberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı
Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
Yorum Yazın